KOPRSKI POLICISTI IŠČEJO ŽENSKO, KI KRADE PO TRGOVINAH NA OBALI: Ste jo videli ali karkoli veste o njej? (FOTO)

Kronika

Na območju koprske policijske uprave (PU Koper) so v zadnjem času obravnavali več drznih tatvin v manjših trgovinah, frizerskih salonih, trgovinah z oblačili … kjer se pojavlja vedno ista ženska. Jo prepoznate?

Po dosedanjih ugotovitvah policistov in opisih oškodovancev neznana ženska vstopi v poslovni prostor – lahko je to manjša trgovina, frizerski salon in podobno –, in pod pretvezo, če ji zamenjajo denar ali s kakšnim drugim izgovorom zamoti prodajalko in druge stranke v prostoru, v tem času pa ukrade torbico, denarnico ali gotovino iz predalov.

Ženska naj bi bila stara med 30 in 40 let, srednje postave in temnejše polti. Ima daljše črne lase, običajno spletene v kito. V času izvrševanja kaznivih dejanj je nosila kapo s šiltom. Govori v italijanskem jeziku, vendar je njeno znanje jezika zelo slabo.

Zaposlene v manjših trgovinah, predvsem v središčih mest, kjer je običajno zaposlena samo ena oseba, stranke pa redke, policisti pozivajo k previdnostiVse osebe, ki bi imele o neznani tatici kakršnekoli podatke ali bi žensko iz fotorobota prepoznali, pa prosijo, da to sporočijo najbližji policijski postaji, pokličejo na 113 ali pa na anonimno telefonsko številko 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  30 .03. 2023 ob  14: 26
19
migranti vabljeni še naprej,vrata v SLO so odprta na široko ....ni čudno,,!!!