JE BILA V IZOLI IN KOPRU NA DELU ISTA TATICA? Odpeljala se je z vozilom nemških registrskih oznak

Kronika

Na Čevljarski v Kopru je včeraj neznana ženska daljših črnih las, oblečena v plašč temne barve in pokrita s kapo s šiltom prišla v trgovino, kjer je želela kupiti oblačilo. Zamotila je prodajalko in v trenutku njene nepazljivosti ukradla dnevni izkupiček denarja. Ženska naj bi bila stara med 30 in 40 let. Podobna tatvina pa se je včeraj zgodila tudi v Izoli.

Tudi v Izoli je včeraj ženska prišla v salon, izkoristila nepazljivost stranke in ukradla denarnico, v kateri je bila gotovina. Kasneje se je v salon vrnila in vrnila tudi denarnico, vendar brez gotovine.

Po opisu je bila ženska stara okoli 40 let. Imela je dolge črne lase spletene v kito. Obuta je bila v črne superge, oblečena v sive hlače in sivo bundo, nosila je sivo kapo s šiltom in tigrast šal. Odpeljala se je z avtomobil znamke Volkswagen, nemških registrskih oznak, ki ga je vozil moški.

V Luciji ne nekdo vlomil v klet in ukradel dva električna skiroja znamke Xiomi ter več steklenic žganih pijač. Lastnika je oškodoval za 1.300 evrov.

V Portorožu je neznanec vlomil v hišo, iz katere je ukradel gotovino.

V Sečovljah je nekdo vlomil v objekt, iz katerega je odnesel več metrov kovinske ograje in s tem oškodoval podjetje za 1.200 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija