KO 'V TRETJE GRE RADO', NE VELJA VEČ: Po Kopru so ga iskali s psi in ga tudi našli

Koper

Včeraj ob 15.47 so policiste poklicali iz ene od koprskih prodajaln, kjer je moški v istem dnevu že tretjič ukradel artikle, in sicer 14 steklenic alkoholne pijače, ter pobegnil. Na kraj so bili takoj napoteni policisti in vodniki službenih psov, ki so tatinskega ljubitelja alkohola kmalu izsledili.

Kot so sporočili s Policijske uprave Koper, sta nepridiprava izsledila prav policista vodnika službenega psa, ki sta zaradi neupoštevanja ukazov zoper njega uporabila prisilna sredstva in mu izdala plačilni nalog zaradi kršitve zakona o javnem redu in miru. Nadaljnji postopek so prevzeli koprski policisti, ki bodo zanj spisali kazensko ovadbo.

Ali je ponovna tarča Mercatorjeva trgovina na Titovem trgu v središču mesta, policija ne navaja. Kot smo že poročali, se v njeni bližini pogosto zadržujejo posamezniki, ki na tem mestu popivajo; s tem namenom tudi prihajajo v trgovino, vzamejo alkoholno pijačo in brez plačila odidejo. Sicer ne gre za osamljene primere, saj so tarča ljubiteljev alkoholne kapljice tudi druge trgovine na različnih koprskih lokacijah. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
nylarazgotra |  01 .12. 2023 ob  12: 56
Službene pse za nekaj steklenic?????????????Raje naj Merkator postavi varnostnika in policija dela nočne obhode po Kopru.
joe jaxson |  28 .11. 2023 ob  18: 07
17
najmanj 100 ljudi v KP ve za katerih par "droga modelov" gre , in "zdej ga policija težko najde" in še rabi policijske pse ! ke bale !
vseved |  28 .11. 2023 ob  17: 13
22
Pa kaj ga ne morejo zavit v cerado in ubit boga v njem?