IGRALKA PO TRČENJU UMRLA: Utrpela hude opekline, zaradi darovanja organov ostaja priklopljena na aparate

Svet

Igralka Anne Heche je po hudi prometni nesreči umrla, je po navedbah nemške tiskovne agencije dpa sporočila njena tiskovna predstavnica Holly Baird. Hecheva je v nesreči utrpela hude opekline in je bila v komi, pri življenju so jo ohranjali aparati.

Bairdova je pojasnila, da so 53-letno Hechevo razglasili za možgansko mrtvo, s čimer je po zakonodaji ameriške zvezne države Kalifornija tudi uradno preminula. Njeno telo medtem ostaja priklopljeno na aparate zaradi darovanja organov. Že v četrtek so njena družina in prijatelji v izjavi zapisali, da upanja, da igralka nesrečo preživi, ni več.

"Anne je imela veliko srce in se je vseh, ki jih je srečala, dotaknila s svojim radodarnim duhom," so zapisali. "Še bolj kot svoj izreden talent je kot svoje življenjsko poslanstvo videla širjenje prijaznosti in veselja - zlasti v zvezi s spreminjanjem mnenj glede sprejemanja tega, koga ljubiš. Spominjali se je bomo po njeni pogumni odkritosti in močno pogrešali njeno luč."

Preiskovalci medtem nadaljujejo preiskavo okoliščin tragične prometne nesreče, ki je vodila v smrt Hecheve. Ta se je minuli petek z avtomobilom zaletela v hišo v losangeleškem predelu Mar Vista. Avtomobil so zajeli plameni, 53-letna igralka pa je utrpela hude opekline.

Tiskovni predstavnik policije je v četrtek razkril, da so prvi testi pokazali vsebnost prepovedanih substanc v njenem telesu. Bodo pa z nadaljnjimi testi ugotavljali, kako je na toksikološko analizo vplivala prisotnost zdravil, ki jih je prejela v bolnišnici. Rezultati drugega testa bi lahko bili znani v 30 do 90 dneh, navaja Dpa.

Anne Heche je znana po vlogah v filmih Six Days, Seven Nights, Donnie Brasco in eni od priredb filma Psiho. Leta 1991 je dobila televizijsko nagrado emmy za vlogo v dramski seriji Another World.

Med drugim je bila znana tudi kot zaročenka televizijske voditeljice Ellen DeGeneres, s katero sta bili v razmerju od leta 1997 do leta 2000. DeGeneresova je danes na Twitterju zapisala, da gre za žalosten dan. "Otrokom, družini in prijateljem Anne pošiljam vso ljubezen," je navedla.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
JKDWingChun |  13 .08. 2022 ob  17: 11
A se ne zdi to malo cudno vse skupaj. Koliko igralcev v relativno kratkem casu nehajo igrat ( se upokojijo) ali umrejo. Sumljivo je to ful. Nekdo se jih hoce rešit