ANNE HECHE NAJVERJETNEJE NE BO PREŽIVELA: Po nesreči je v komi, v njenem telesu našli sledi opojnih substanc (VIDEO)

Svet

Družina 53-letne filmske igralke Anne Heche, ki se je pred tednom dni zaletela z avtomobilom v hišo, je sporočila, da ne pričakuje, da bo ponesrečenka preživela. Igralka je utrpela hude opekline in je v komi.

Anne Heche se je minuli petek zaletela v dvonadstropno hišo v predelu Los Angelesa Mar Vista. Reševalci na kraju nesreče niso imeli veliko upanja, da bo preživela, potem ko so jo potegnili iz gorečega vozila. Govoriti ni mogla, dokumenti so zgoreli in identificirali so jo šele dan po nesreči. Igralka naj bi vozila s preveliko hitrostjo.

Tiskovni predstavnik policije je v četrtek razkril, da so prvi testi pokazali vsebnost opojnih snovi v njenem telesu. Je pa potrebno nadaljnje testiranje, da bi izključili prisotnost zdravil, ki jih je prejela v bolnišnici, je dejal.

Nekaj ur pozneje je njena družina sporočila, da igralko trenutno pri življenju ohranjajo s pomočjo aparatov. Kot so pojasnili, je utrpela anoksično poškodbo možganov in ostaja v komi v kritičnem stanju. "Ne pričakujemo, da bo preživela," so dodali v izjavi, ki jo povzemajo tuje tiskovne agencije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija