HUDA PROMETNA NESREČA NA OBMOČJU PU KOPER: Obrnilo ga je za 180 stopinj, odpeljali so ga v bolnišnico

Kronika

Včeraj ob 17.07 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na cesti OrehekHruševje. Na kraj so odšli tudi reševalci in gasilci, ki so vozniku pomagali iz avtomobila. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je 47-letni voznik peljal iz Hruševja proti Orehku in v klancu navzgor v blagem desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom. Obrnilo ga je za 180 stopinj okrog svoje osi, zatem je zdrsel v desno izven vozišča, kjer je z bokom (voznikova vrata) trčil v obcestno drevo. Pri trčenju se je voznik huje poškodoval, odpeljali so ga v bolnišnico.

Fotografija je simbolična.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 43 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 104 klice. Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo, eno z lažjimi in eno s hujšimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali eno tatvino, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v petih primerih.

Ob 12.13 so bili obveščeni, da je v Kopru osebni avtomobil trčil v kolesarja. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prometno nesrečo zaradi odvzema prednosti povzročil 68-letni voznik osebnega avtomobila, ki je na krožišču Ljubljanske ceste in Ankaranske ceste trčil v 22-letnega kolesarja. Lažje poškodovanega so odpeljali v Splošno bolnišnico Izola. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Za oba državljana Filipinov, ki so ju policisti ustavili na Ravbarkomandi, je bil včeraj popoldan po zaslišanju pri preiskovalnemu sodniku odrejen pripor.

Ob 15. uri je na železniški postaji v Kopru kršil javni red in mir moški, ki je prijavitelja pozival k pretepu in mu grozil. Policisti so 66-letnega kršitelja izsledili in mu izdali plačilni nalog. S kršitvami pa ni prenehal, zato so mu odredili pridržanje.

Na hodniku v izolski bolnišnici je nekdo ukradel torbico z gotovino in dokumenti. Torbico je nato odvrgel v kontejner za smeti, vendar je v njej manjkala gotovina.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija