GROZLJIVKA NA PLAŽI V SPLITU: Moški z nožem poškodoval štiri osebe (FOTO)

Kronika

V zgodnjih jutranjih urah današnjega dne je prišlo do krvavega obračuna z nožem v gostinskem objektu v Splitu na območju plaže Bačvice. Kot poroča jutarnji.hr, ki se sklicuje na dnevnik.hr, naj bi moški ob 3.42 z nožem poškodoval štiri moške. Po Facebooku je zaokrožila objava z zelo nazornimi fotografijami s kraja dogodka, v kateri je zapisano, da so bile žrtve napada osebje, tuji gost in slučajni mimoidoči, moški pa naj bi jih z nožem porezal "po nogah, preponah, rokah, jetrih".

Poškodovanim je bila po poročanju medijev takoj nudena zdravniška pomoč. Teža njihovih poškodb za zdaj še ni znana. Policija je kmalu po prihodu na kraj našla moškega, ki naj bi bil povezan poškodovanja štirih oseb. Pri sebi je imel nož. Policisti so nad njim uporabili prisilna sredstva (solzivec), zaradi česar mu je bila zatem nudena zdravniška pomoč (zaradi učinka solzivca na oči), piše portal jutarnji.hr.

Že včeraj smo sicer poročali o tragediji, ki se je v hrvaški Istri končala s smrtjo mladega Nemca. Zabodel naj bi ga 32-letni Zagrebčan, ki se trenutno nahaja v pridržanju.

Spodnje fotografije s kraja dogodka so zelo nazorne narave in občutljivim njihov ogled odsvetujemo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija