32-LETNI ZAGREBČAN DO SMRTI ZABODEL MLADEGA NEMCA: Vse zato, ker mu ni bila všeč njegova frizura?!

Kronika

Hrvaški mediji poročajo o tragediji, ki se je nedavno zgodila v Istri, ko naj bi Zagrebčan ubil mladega nemškega turista. Policija je v torek okrog 22.50 prejela informacijo, da se na terasi gostinskega objekta v mestu Valbandon nahaja poškodovana oseba. Policisti so takoj po prejetem obvestilu prišli na kraj dogodka, kjer se je nahajal hudo ranjen 23-letni Nemec. Okrog 00.20 so na plaži na Puntiželi prijeli osumljenca, 32-letnega Zagrebčana, ki naj bi po prepiru zabodel nemškega turista. 

Fotografija je simbolična.

Do prepira med nemškim turistom in Hrvatom naj bi prišlo v enem od barov na plaži Hidrobaza. Od tam naj bi Hrvat sledil Nemcu do pekarne na Fažanski cesti, kjer naj bi mu zabodel nož naravnost v srce, poroča Jutarnji list. Povod, da je Zagrebčan izvlekel nož in ubil Nemca, naj bi bilo to, da žrtvi ni bila všeč njegova frizura oziroma drede.

Težko poškodovani Nemec naj bi se zatem s prijatelji zatekel na teraso hotela. Nemudoma so ga odpeljali v puljsko bolnišnico, kjer pa je okrog 1.45 preminil. Zagrebčana so privedli na policijsko postajo, v zvezi s tragičnim dogodkom trenutno poteka kriminalistična preiskava.

Očividci so za Jutarnji list povedali, da 32-letni Zagrebčan ni deloval prisebno, saj je imel precej nenavadne izjave. Mati osumljenca je za omenjeni medij povedala, da je njen sin odšel delat v Pulj, nazadnje ga je videla v soboto. "Od takrat se mi ni javil. Ko mi je policija to sporočila, sem padla v nezavest, končala na urgenci. Ne vem, kako naprej," je povedala.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija