GROZILNO PISMO Z NABOJEM PREJEL TUDI JELINČIČ: Prepričan je, da pošiljatelj prihaja iz 'levih političnih vrst' ali celo policije (FOTO, VIDEO)

Slovenija

Včeraj smo že poročali o primeru groženj, naslovljenih na premierja Janeza Janšo in ministra za obrambo Mateja Tonina. V petek sta politika na domač naslov prejela kuverti z grozilnim pismom in naboje večjega kalibra. Primera že obravnava policija. Danes pa je na socialnem omrežju Facebook o skoraj identičnem primeru poročal tudi poslanec državnega zbora in prvak SNS Zmago Jelinčič, ki je pismo javno prebral in pomenljivo pokomentiral.

"Grožnje po likvidaciji nista dobila samo Janez Janša in Matej Tonin, ampak tudi SNS - Slovenska nacionalna stranka," je zapisal. "Na to smo v SNS že dolgo časa opozarjali, da se bo zgodilo, pa nas niso jemali resno," še dodaja.

Tudi Jelinčič je prejel anonimno grozilno pismo, kjer se pod nazivom 'izdajalci' nahajajo fotografije vseh treh poslancev in vodstva SNS, del grozilnega pisma pa je tudi naboj za puško kalašnikov. "Ne vabit Bonda, vsi bote padli kot Ames," Jelinčič prebere vsebino pisma in brezbrižno doda, "skratka tisti, ki so ga zaklali muslimani v Angliji". Pismo Jelinčiču vsebuje tudi arabski pripis, "tega si naj preberejo tisti, ki znajo arabsko," pravi politik. V nadaljevanju jih pisci okličejo še za 'vojne dobičkarje', po njihovem mnenju naj bi se člani SNS-a okoristili pri postavljanju žičnate ograje na meji s Hrvaško, prebere Jelinčič in komentira: "Kakšni kreteni, tudi resnice ne poznajo."

V zaključku grozilnega pisma politike opozorijo, da bodo morali odslej gledati za hrbet, saj bo nekdo drug 'igral rdečo piko na čelo'. "Na ostrostrelsko puško z laserjem namigujejo," pojasni Jelinčič. Politik je prepričan, da je grozilno pismo prišlo iz levih političnih vrst. "Kaj se grejo, 'gospoda žlahtna', bomo hodili s pištolami naokrog?" se sprašuje in dodaja, da bodo pismo predali policiji, ki po njegovem mnenju ne bo ničesar ugotovila. "Nekateri pravijo celo, da naj bi napisano prišlo iz dekadentnih policijskih vrst, ki prisegajo na levo politično opcijo," še pravi. "Še ena zadeva v smeri slovenske leve demokracije," politik zaključi svojo izjavo ob prejetem grozilnem pismu.

Grožnje po likvidaciji nista dobila samo Janez Janša in Matej Tonin, ampak tudi SNS - Slovenska nacionalna stranka. Na...

Objavil/a Zmago Jelinčič Plemeniti dne Ponedeljek, 25. oktober 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joe jaxson |  25 .10. 2021 ob  21: 11
kar iskano - dobljeno ! vidi napise na vratih hiše njokota !
Bayliner |  25 .10. 2021 ob  20: 55
Kaj je Zmago? Strah? Saj imaš cel arzenal orožja doma, se boš že ubranil. Aja, orožje ti je zatajilo, cvik, cvik, hehehe
Obala1 |  25 .10. 2021 ob  16: 40
Zmago, tebi lahko grozi samo sanitarna inspekcija …kako bi tvoja bivša žena rekla, zaradi salmonele In starih jajc :-)
Zdaj pa resno, kdo bi tebi grozil? Butasti ste In koruptivni, igrate se z vsodo svojega naroda …dej se vrni od kod si prisel
Ištrijan |  25 .10. 2021 ob  16: 26
Predhodnica je zelo dobro napisala, ni kaj dodati.

Z drugi besedami lahko povem se, da kdor dela slabo bi slabo dobil in tej delajo zelo dosti slabega!

Jelincic seveda hoce spet v parlament, tudi s taksnimi podlimi fintami (dimnimi zavesami), no, ne bo uspelo!
Bella |  25 .10. 2021 ob  13: 47
20
Politik je oseba, nerealizirana, stravmatizirana in dobi moc, ko pride na oblast karkoli to ze pomeni. Ego jim ne dopusca, da mislijo izven sebe in ne iscejo vzrok zakaj jim je nekdo poslal metek, narisano tarco, zakaj mecejo jajca in paradajz vanje idr. Nikoli se ne vprasajo, zakaj imajo varovanje, zakaj se ne vozijo v busu ali vlaku (bi pripomogli k zelenemu planetu) in se sto zakaj. V glavnem je tako: kar zanjes, to sejes.
Seveda, ni potrebno posebej reci, da so vsa ta dejanja sprevrzena enako kot prisila s pecivom, odvzem gibanja, locevanje ljudi na cepljene in pse, stimuliranje "zdravnikov" za sodelovanje v naci metodah, potvarjanje rezultatov s strani "nijz", osamitev znanstvenikov, ki imajo se vedno obraz in cast in se in se....
Ker, ko zacnemo z metki, nikoli ne vemo, ce ima nasprotnik mitraljez.
Prognostik |  25 .10. 2021 ob  12: 14
-6
Če to zadevo objavi 24ur izgleda kot da je zelo resno. Če pa regionalobala, se vsi smejemo in zbijamo šale.
štupido |  25 .10. 2021 ob  12: 03
22
Plemeniti, noben te ne bi pogrešal.
siviovcar |  25 .10. 2021 ob  11: 11
25
Haha in zdaj on misli da bomo mi to verjeli, ziher je sam sebi poslal in igra tudi on žrtev.