GLEDALCI NE MOREJO VERJETI SVOJIM OČEM: Učiteljica v Milijonarju ni znala odgovoriti na to preprosto vprašanje (VIDEO)

Svet

Upokojena učiteljica naravoslovja Pat Lucas je sodelovala v britanskem šovu Lepo je biti Milijonar, kjer pa jo je peto, precej lahko vprašanje, spravilo v precej neugoden položaj.

Vprašanje se je glasilo: "Lobanja in prekrižane kosti na rumeni podlagi so simbolno opozorilo, ki specifično nakazuje na to, da je material – kaj?" Pat je imela na razpolago štiri odgovore: strupen, koroziven, nevaren za okolje in vnetljiv. Upokojena učiteljica je bila negotova, zato se je odločila za pomoč – polovičko.

"No, ker sem učiteljica naravoslovja, pogosto naletim na ta simbol. Mislili bi, da mu posvetim več pozornosti," je dejala voditelju Jeremyju Clarksonu. Po polovički sta ji ostala odgovora 'strupen' in 'nevaren za okolje'.

EXTREME TRAINING PODARJA 100 EVROV GOTOVINE: Začenja se 3-mesečni ekstremni izziv

Na lokacijah v Izoli, Luciji, Kopru in na Škofijah so z izzivom za preoblikovanje postave pričeli v ponedeljek, 7. septembra. "Za vse, ki bi radi sodelovali na eni od štirih lokacij, so prijave še vedno mogoče," poudarja licencirana kondicijska trenerka Vida Macura.

Po kratkem premisleku je Pat voditelju sporočila svoj zadnji odgovor: "Sigurna sem, da to pomeni 'nevarno za okolje'. Odločila se bom torej za 'nevarno za okolje' – zadnji odgovor."  Vendar je bil to napačen odgovor in učiteljica je odšla domov le s tisoč funti (malo več kot tisoč evri).

Po njenem kiksu so se na socialnih omrežjih usuli komentarji uporabnikov, ki kar niso mogli verjeti svojim očem. "Učiteljica znanosti … očitno je preskočila predavanja o zaščiti in varnosti", "Ne morem verjeti, da sedim tukaj in gledam Lepo je biti milijonar. In učiteljica naravoslovja se moti glede znaka za strup", "Nemogoče, da tega ni vedela", so le nekateri izmed komentarjev.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija