EXTREME TRAINING PODARJA 100 EVROV GOTOVINE: Začenja se 3-mesečni ekstremni izziv

Koper

Znana obalna kondicijska trenerka Vida Macura vam je tokrat pripravila poseben izziv, s katerim boste ne le poskrbeli za vaše zdravje, psiho-fizično počutje in za preoblikovanje postave, ampak ste za to tudi nagrajeni. Starostne omejitve za sodelovanje v izzivu ni, mora pa biti oseba ob prijavi polnoletna. Tistima osebama, ki jima bo na eni od štirih lokacij na Obali in preko aplikacije uspelo najbolje preoblikovati svojo postavo, čaka denarna nagrada v višini 100 evrov.

Vida Macura

Na lokacijah v Izoli, Luciji, Kopru in na Škofijah so z izzivom za preoblikovanje postave pričeli v ponedeljek, 7. septembra. "Za vse, ki bi radi sodelovali na eni od štirih lokacij, so prijave še vedno mogoče," poudarja licencirana kondicijska trenerka Vida Macura.

Sodelujete lahko tudi preko aplikacije

Trenirate, preoblikujete svojo postavo in se hkrati potegujete za čudovito nagrado, pa lahko tudi preko aplikacije, kjer boste z izzivom pričeli nekoliko kasneje, in sicer 29. septembra.

Kakšni so pogoji sodelovanja?

Oseba, ki se odloči za sodelovanje, se lahko prijavi preko elektronskega naslova vida@extremetraining.eu. Po elektronski pošti bo prejela tudi dostop do aplikacije Extreme training. Aplikacijo pa si lahko sicer naložite tudi preko povezave www.extremetraining.eu ali neposredno v App Storu in Trgovini Play.

Če se odločite za vadbo na eni od štirih lokacij, se preprosto oglasite pri njih v Kopru, Izoli, Luciji ali na Škofijah.

Prijavljeni bodo trenirali do popolne spremembe svoje postave tri mesece. Vsakih 14 dni bodo trenerki Vidi poslali na elektronski naslov vida@extremetraining.eu fotografijo svojega telesa, Vida pa bo nato ocenila napredek.

"To je eden od pogojev sodelovanja. Drugi pogoj je, da obraz na fotografiji ne sme biti zakrit. Osebe bodo sodelovale pod enakimi pogoji v obeh izzivih, tako na lokacijah kot preko aplikacije," pojasnjuje Vida.

Namig za boljše rezultate

"V aplikaciji dobijo kar 1825 predlogov oziroma receptov za jedi. Pravilna prehrana jih bo hitreje in lažje pripeljala do želenih rezultatov, zato jih velja upoštevati," še pravi Vida.

Aplikacija je prvih 14 dni brezplačna. Sodelujoči imajo vse tri mesece neprestano 24-urno podporo trenerke Vide, ki bo spremljala njihov napredek tako preko aplikacije kot na posameznih lokacijah.