EN LABODJI MLADIČ POGINIL, JE DRUGEGA KDO VZEL? Labodja družinica zdaj šteje samo tri člane, teče 'iskalna akcija' (FOTO)

Koper

V Badaševici živi labodja družinica, ki je do minulega ponedeljka štela pet članov – poleg staršev še tri male labodke. Enega so v ponedeljek – vidno slabotnega – prepeljali v vetrinarsko oskrbo, kjer pa je na žalost poginil. Dan kasneje, v torek, je izginil še eden od preostalih dveh mladičev, za njim pa je stekla prava iskalna akcija.

Labodja družinica v Badaševici, ko je bila še popolna in štela pet članov.

Prek elektronske pošte smo prejeli prošnjo za pomoč pri iskanju malega laboda. "V torek med 9.00 in 13.00 se je, že tako za bolnega labodka okrnjena družinica, zadrževala v izlivu Badaševice v morje, med peš-mostom proti Bonifiki in privezi, kjer pa se je očitno nekaj dogajalo oz. zgodilo, kar je starša ločilo od preostalih dveh labodkov. Od takrat je eden izmed preostalih dveh labodkov pogrešan," piše v sporočilu, ki so ga posredovale članice Ženske kompanije Fritule.

Imate informacije o dogajanju v torek ali veste, kje je izgubljeni labodek?

"Če kdo ve, kaj se je v navedenem času dogajalo z labodjo družinico, ali če kdo kaj ve o pogrešanem labodku, ga naprošamo, naj nemudoma pokliče na 040 422 997. V kolikor je kdo želel pomagati labodku in ga je mogoče odpeljal s seboj, ga lepo prosimo, da ga čimprej vrne k njegovi družinici, ker je lahko odtujitev iz domačega okolja in njegove družinice zanj usodna," je še zapisano v sporočilu.

Kot dodajajo, najditelja čaka tudi denarna nagrada

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija