EKSTREMNE PRIPRAVE NA FILMSKO VLOGO: Pojedel je en mandelj na dan in nič drugega! (FOTO, VIDEO)

Svet

Zvezde prihajajočega spektakla Oppenheimer so razkrile naporne korake, ki jih je Cillian Murphy naredil, da bi postal 'oče atomske bombe', pri tem pa omenjale, da je igralec pojedel en mandelj na dan in nič drugega, da bi se preobrazil v 'izmučenega' fizika.

Njegova soigralka Emily Blunt je spregovorila o Cillianovi drastični transformaciji. Dejala je: "Naredil je res veličasten podvig. In lahko je jedel samo en mandelj na dan. Bil je tako izmučen." Cillian je opozoril, da njegova transformacija ni bila 'zdrava'. V pogovoru za New York Times je povedal, da je potreboval več kot pet mesecev, da se je tako fizično kot mentalno pripravil na vlogo.

Pojasnil je: "Rad se igram s svojim telesom in Oppenheimer je imel zelo značilno postavo, ki sem jo želel pravilno predstaviti. Bil je zelo suhljat, skoraj izmučen, živel je od martini koktajlov in cigaret. Imel je res svetle oči in želel sem mu dati ta razširjen pogled, zato smo pred začetkom veliko delali na njegovi silhueti in izrazih."

Cillian je tudi povedal, da je preizkušal, kako malo lahko je, pri čemer je priznal, da ne priporoča ekstremne diete. Igralec je dejal, da ne želi razkriti, koliko teže je izgubil za vlogo, je pa povedal, kako ga je divja narava snemanja pripeljala do tega, da se ni več obremenjeval s hrano. Murphy je prav tako razkril, da je režiser Nolan zvezdam namenil približno šest mesecev za priprave pred snemanjem.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija