BODI FIT V OBJEMU AGRARIINE TRADICIJE: Privošči si domačo kašeto sadja in/ali zelenjave

Koper

KZ Agraria Koper je v prodajno ponudbo vključila dva nova izdelka – kašeto miks sadja in kašeto miks zelenjave. Vsebino kašet sestavljajo sezonski pridelki, ki si jih vsak potrošnik želi na svojem krožniku. Gre namreč za sadje in zelenjavo, pridelano s strani lokalnih kmetov iz Slovenske Istre.

Tradicija v objemu sodobnosti!

KZ Agraria Koper je kmetijska zadruga, ki že od leta 1947 združuje pridelovalce svežega sadja in zelenjave iz obalnih občin. Osnovna usmeritev zadruge je neprestano zagotavljanje najvišje kakovosti pridelka in skrb za zdravje potrošnikov. Kljub več kot 70-letnemu delovanju in tradiciji pridelave, je njihov cilj biti sodobno organizirana združba, ki pridelovalcem nudi podporo in možnosti za razvoj, odjemalcem pa predstavlja zanesljivega in suverenega dobavitelja.

Sveže, lokalno in okusno!

Razmišljate o idejah za kosilo? Odgovor se skriva v kašeti okusne domače zelenjave, ki vsebuje bučke, paradižnik, krompir, čebulo in še več.

Tudi zdrava sadna malica ni več vprašanje. Sadni zabojček vsebuje pestro izbiro svežega sadja, npr. melono, ringlo, breskve, letna jabolka…

Nakup gajbic je hitra in pametna izbira. Zdrava prehrana je namreč vedno prava odločitev.

Nimate ideje s čim bi danes razveselili brbončice vaših najdražjih?  Enostavne in okusne recepte najdete TUKAJ. Sveže novičke pa na njihovi Facebook strani.

Bodi fit - jej več sadja in zelenjave!

Sadje ima skupaj z zelenjavo pomembno vlogo v prehrani ljudi, poudarjajo strokovnjaki. Po priporočilih stroke naj bi vsak dan skupno zaužili od 450 do 600 gramov sadja in zelenjave, količino pa naj bi razporedili skozi več dnevnih obrokov. Uživanje sadja in zelenjave je bistven del raznovrstne in uravnotežene prehrane. Izberite hrustljavo in hranljivo sadje ter zelenjavo, pridelano v vaši bližini. Podprite lokalne kmete in se prepustite najboljšim okusom, ki jih ponuja poletna sezona.

Najbolj sveže je od lokalnega kmeta!

Najbolj sveža, okusna in hranljiva sta sadje in zelenjava iz okoliških kmetij. Lokalni pridelki imajo višjo hranilno vrednost, ker niso prepotovali stotine kilometrov do vaše mize, pobrani so, ko so zreli, kar zagotavlja dober in poln okus. Izbirajte sadje in zelenjavo lokalnega kmeta in uživajte v hrani, ki je pridelana s srcem ter je odličnega okusa.

Kje vas čaka najboljša kašeta z domače njive?

Kašete z domače njive lahko kupite v Prodajnem centru Koper, Prodajnem centru Lucija in v njihovi trgovini v avtokampu Adria Ankaran. Vabljeni!

Miks sadja in/ali zelenjave pa si lahko naročite tudi preko Wolta, ki vam bo vašo kašeto dostavil kar na dom, v službo ali na plažo.

Priskrbite si svoj vitaminski miks in uživajte v sadovih bogate istrske zemlje. Okus lokalnega sadja in zelenjave je nekaj, kar ne smete zamuditi!

Opomba: Artikli so sezonski, zato si KZ Agraria Koper pridružuje pravico do spremembe vsebine kašete.