BIKE DAY'S KOPER 2022: Pridite v koprski Piaggio center, dogajalo se bo!

Koper

V petek in soboto, 20. in 21. maja, bo v Piaggio centru Koper, na Šmarski 5a v Kopru, potekal BIKE DAY'S KOPER 2022.

V Piaggio centru Koper bodo v petek, 21. maja, in soboto, 22. maja, potekale testne vožnje z motornimi kolesi in skuterji Piaggio, Vespa, Aprilia ter Moto Guzzi. Potekale bodo tudi testne vožnje novih električnih PIAGGIO 1 45 km/h in 60 km/h.

Testne vožnje izbranih modelov bodo potekale na karting poligonu Koper ob glavni avtobusni postaji.

Ob tem si boste lahko ogledali še razstavljene nove modele 2022, čaka pa vas tudi vrhunska OUTLET ponudba s popusti do –60 odstotkov.

V Piaggio centru Koper so veseli, da je Slovenija v koraku s preostalo Evropo in bo od 1. junija 2022 tudi pri nas mogoče voziti 125-kubični motor z izpitom za avto oziroma priti do dovoljenja z nekaj dodatnimi urami vožnje pri izbrani avtošoli. Na Šmarski cesti 5a imajo za vas veliko izbiro skuterjev.

S tem se marsikomu olajša pot v službo in po opravkih, sploh v poletnih mesecih, ko so prometni zastoji in gneča del vsakdana. Pa tudi vozniki skuterjev ne bodo več tako izpostavljeni na bolj prometnih vpadnicah, kot so bili do sedaj, ko so lahko vozili z največ 45 km/h, mimo njih pa so švigali avtomobili s hitrostjo nad 80 km/h.

Z večjo uporabo motociklov se zmanjšajo prometni zastoji, lažje je priti to parkiranega mesta, manj je onesnaževanja. Ob trenutnih cenah pogonskih goriv pa bo marsikdo vesel, da bo mesečno znižal stroške prevoza za polovico ali še več.

Pridite v Piaggio center Koper in izvedeli boste vse, kar morate vedeti!