IZBERITE SVOJEGA IN SI ZMANJŠAJTE STROŠKE: V Piaggio center Koper bodo poskrbeli, da bo ustrezal vsaki vaši potrebi

Koper

Z izpitom za avto bomo od 1. junija 2022 dalje vozili tudi 125-kubični motor. V Piaggio center Koper na Šmarski cesti 5a imajo za vas veliko izbiro skuterjev.

V Piaggio center Koper se veselijo, da smo v koraku s preostankom Evrope, saj smo tudi mi pridobili zakon, ki omogoča voznikom avtomobilov z nekaj urami vožnje pri izbrani avtošoli pridobiti dovoljenje, da lahko vozijo tudi 125 ccm motorno kolo.

S tem se marsikomu olajša pot v službo, sploh v poletnih mesecih, ko so prometne konice na vsakem križišču. Poleg tega je tu še sama varnost voznikov skuterjev v prometu, ki so bili do danes v nevarnosti ob prometnejših vpadnicah v mesta, kjer so se lahko z največjo dovoljeno hitrostjo peljali le 45 km/h, poleg njih pa so švigali avtomobili na dvopasovnicah s hitrostmi nad 80 km/h.

S pridobitvijo omenjenega zakona se vse to izniči, saj bodo vozniki skuterjev, kakor že rečeno, lahko vozili brezskrbno in v toku s prometom.

Če se dotaknemo še ekološke note novosti, dosežemo tudi krčenje samih prometnih zastojev ob uporabi motociklov, povečane kapacitete parkirišč (v vlogi motorista je ta problem rešen) ter manj onesnaževanja mestnih jeder in narave, saj so motorna kolesa toliko bolj prijazna okolju.

Marsikdo se bo ob trenutnih visokih cenah goriva veselil, da bo mesečno – za vsaj polovico ali še več – zmanjšal stroške prevoza, vzdrževanja in ostalega, kar nanese ob vsakodnevni vožnji v službo in po dnevnih opravkih. Ob optimalnih pogojih bo vaš skuter v primeru Aprilia SR-GT 125 (na sliki zgoraj) naredil do 37 km/l, rezervoar ima kapaciteto 6,5 l, kar pomeni slabe 3 l/100 km, in dosega do 240 km. Všečno kajne?

Za vas so v Piaggio center Koper pripravili prav posebno ponudbo motornih koles in skuterjev, ki vam jih bodo pomagali izbrati, da bodo ustrezali vsaki vaši potrebi.

Za vsakodnevne nakupe v trgovini je primeren Piaggio MEDLEY 125, ki ima veliko prostora pod sedežem, v kombinaciji s kovčkom pa boste pripravljeni tudi za vsakodnevne aktivnosti in udobno vožnjo na visokih kolesih.

Tisti, ki ste adrenalinci po duši in bi se poleg vsakodnevnih voženj odpravili za vikend tudi raziskovat po kakšnem brezpotju, je za vas Aprilia SR-GT 125, ki bo zagotovo potešila tovrstno željo s svojim velikim hodom vzmetenja in velikimi temu namenjenimi pnevmatikami.

Za vsakodnevno izstopanje v množici ali pa preprosto vikend uživanje z vožnjo do Trsta na kavico v slogu, pa lahko izberete eno izmed Vesp PRIMAVERA, model SPRINT  ali GTS.

Za vsak okus in željo bodo poskrbeli in se potrudili pomagati pri izbiri.

"Vaš Piaggio center Koper, ker nam vaše zadovoljstvo veliko pomeni!"

Sledite jim lahko tudi na socialnih omrežjih:

Instagram: Piaggio Slovenija, Aprilia Slovenija, Moto Guzzi Slovenija

Facebook: Piaggio Slovenija, Aprilia Slovenija, Moto Guzzi Slovenija

Deli novico: