20 °C
DANES
JUTRI
19 °C
29 °C
20:52
23.10.2018

IZOLANI BODO IMELI ČIPIRANE ODPADKE: Kršitelji na očeh!

Cilj, ki ga v podjetju Komunala Izola vztrajno zasledujejo, je povečanje kakovosti njihovih storitev. S tem namenom so se odločili, da pristopijo k nadgradnji obstoječega sistema zbiranja odpadkov, s čimer bodo tako optimizirali kot racionalizirali delovne procese.

Vsebino omogoča Komunala Izola Foto:Komunala Izola
05.12.2017 ob 11:55

Nadgradnja sistema vključuje opremo vseh zabojnikov za zbiranje komunalnih odpadkov s čipi za identifikacijo in opremo vozil s čitalci,  kar jim bo omogočalo natančno beleženje podatkov, kdaj in kje so odpadke pobrali.

 Z novim sistemom želijo v prvi vrsti:

- natančneje spremljati proces zbiranja odpadkov in hkrati zmanjšati obseg administrativnega dela,

- optimizirati sistem pobiranja odpadkov z vidika logistike,

- pripraviti podlago za racionalnejši obračun storitev ravnanja z odpadki, ob morebitni prihodnji uvedbi      drugačnega sistema obračuna,

- spremljati kršitve pri neustreznem ravnanju z odpadki,

- zagotavljati višjo kakovost opravljenih storitev.

V sled navedenemu obveščajo, da so v mesecu novembru že pričeli z opremljanjem zabojnikov s čipi za identifikacijo, ki se bo nadaljevalo tudi v decembru. Poudariti želijo, da identifikacija zabojnikov za uporabnike ne predstavlja nobenih dodatnih stroškov.

Za informacije ali dodatna pojasnila jih lahko pokličete v času uradnih ur, in sicer v ponedeljek, sredo in petek med 8.00 in 10.00 ter med 10.30 in 12.00 uro, na tel. št. 05/ 66 34 950 ali pišete po e-pošti odvozi@komunala-izola.si.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov


Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno