2000 EVROV KAZNI: Koprčan vozil pijan, brez vozniškega z neregistriranim avtomobilom!

Kronika

Včeraj popoldan so policisti v Sp. Škofijah ustavili voznika osebnega avtomobila iz okolice Kopra, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, na avtomobilu pa tablico, ki mu ne pripada. Za nameček mu je alkotest pokazal 0,62 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Tudi njemu sledi skupni obdolžilni predlog, v katerem bo poleg opisanih kršitev zapisana še vožnja brez obvezne opreme in neuporaba varnostnega pasu, ob vsem tem pa si je prislužil za več kot 2000 evrov kazni.

Včeraj popoldan je 28-letni voznik iz Prekmurja vozil od Fernetičev proti CP Dane, kjer je trčil v zadnji del tovornega vozila, ki ga je vozil voznik iz Črne gore, saj je spregledal, da se je tovornjak ustavil na koncu kolone. Povzročitelj se je v osebnem avtomobilu lažje poškodoval, sledi mu plačilni nalog za neprilagojeno hitrost.

Včeraj okoli 15.20 se je v Parjah pri Pivki zgodila prometna nesreča. 39-letna voznica osebnega avtomobila je peljala od Pivke proti Knežaku. V Parjah se je na njen vozni pas že vključil 65-letni voznik traktorja, zato je voznica zmanjšala hitrost. Za njo se je po istem smernem pasu pripeljal 60-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje poskušal z zavijanjem v desno preprečiti trčenje in je pri tem z levim prednji delom svojega vozila trčil v zadnji desni del avta 39-letnice, nato pa je trčil še v gospodarsko poslopje. Indikator alkoholiziranosti mu je pokazal 0,56 mg/l alkohola v izdihane zraku. Izdan mu je bil plačilni nalog. V nesreči se je tudi poškodoval, odpeljali so ga v zdravstveni dom.

Zaseg droge

Izolski policisti so 50-letnemu domačinu zasegli PVC zavojček z rjavo grudasto snovjo (9 g heroina) in precizno tehtnico. Sledi mu kazenska ovadba.

Deli novico:

A ja |  16 .06. 2017 ob  18: 40
Jaz pa 80 na uro in 1000 evrica ni to ne gre skupaj gospod Miro