ZVEZDNIKA NBA ZASAČILI S 50 GRAMI MARIHUANE: Skrival jo je v prirejeni pločevinki

Svet

Policija na letališču La Guardia v New Yorku je pri zvezdniku košarkarske lige NBA D'Angelu Russellu našla manjšo količino marihuane, so sporočili tamkajšnji organi pregona. Zvezdnik je opojno substanco skrival v dvojnem dnu pločevinke z brezalkoholno pijačo, skupaj pa so mu zaplenili 50 gramov prepovedane droge.

Russell, ki igra za moštvo Brooklyn Nets, je bil na poti k staršem v Louisville, policija pa je marihuano odkrila po pregledu osebne prtljage oziroma, potem ko je rentgenski posnetek pokazal sumljivo vsebino pločevinke z ledenim čajem. ZDA so močno razdeljene glede uporabe in uživanja marihuane. Osem klubov, ki nastopa v ligi NBA, prihaja iz zveznih držav, ki dovoljujejo uporabo in nakup marihuane, vodstvo košarkarske lige pa uživanje le-te prepoveduje.

Zato bo moral Russell, če bo priznal krivdo, na tečaj o spoznavanju nevarnosti uživanja drog. Liga NBA ga dodatno sicer ne bo kaznovala, saj mora igralec za suspenz trikrat prekršiti pravilo. Njegov klub Brooklyn Nets pa je sporočil, da še preverja dejstva in zbira informacije. Triindvajsetletni Russell je letos prvič nastopil na tekmi All Star, za seboj pa ima tudi najuspešnejšo sezono v karieri v povprečju je dosegal 21,1 točk in sedem podaj na tekmo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  07 .05. 2019 ob  11: 52
Najbrž za te rezultate je kriva marihuana...zdaj bodo rekli ta veleumni, da je igral pod dopingom...hahahha