ZVEZDNICA BEVERLY HILLSA SE POSLAVLJA OD ŽIVLJENJA: Izbrala je že obleko in pesem za pogreb

Svet

49-letna igralka Shannon Doherty se že več let bori z rakom na dojki. V preteklosti je bolezen že premagala, a se je ta pred nekaj meseci vrnila. V minulih dneh je javnost seznanila, da izgublja boj in se pričela poslavljati od življenja. Razkrila je tudi, v čem želi biti pokopana in katero pesem naj zavrtijo na njenem pogrebu.

Zvezdnica uspešnice iz 90-ih let Beverly Hills 90210, v kateri je igrala priljubljeno Brendo, je v četrti in zadnji fazi raka na dojki. Pred kratkim je tako javnosti priznala, da piše poslovilna pisma in snema videoposnetke za svoje najdražje, pa tudi, katero pesem želi, da vrtijo na njenem pogrebu. To je ena največjih in najbolj žalostnih balad v zgodovini glasbe, Tears in Heaven, ki jo je Eric Clapton  posvetil svojemu pokojnemu štiriletnemu sinu.

Igralka je razkrila tudi, v kateri obleki želi biti pokopana. "Vem, v čem želim iti v drug svet. Pripravila sem obleko, ki sem jo pred nekaj leti dobila od enega najboljših prijateljev. V njej se počutim posebno. Želim biti lepa. Vsem želim ostati v najlepšem spominu," je dejala za ameriške medije.

Kot je še dodala, se v zadnjih mesecih posveča svojim odnosom, nekatere želi pred smrtjo tudi popraviti. "Trudim se živeti polno in uživati v tem času, ki mi je ostal."

Shannon, ki se je sicer pomirila s kruto boleznijo in dejstvom, da umira, je priznala, da jo je hkrati tudi strah.

View this post on Instagram

Awareness, advocacy and fundraising are crucial in our fight against breast cancer. I am sharing my personal journey with @elleusa in hopes of bringing more attention to this disease and to continue connecting with my cancer family. This isn’t about being a warrior or a survivor. It is about continuing to live and thrive with cancer. I continue to be inspired by the stories so many of you share with me. You have my admiration, love and support. Yes we are strong. We are also just human, with much to still do and accomplish..... and we can. To read full story visit link in my bio. For more information on breast cancer, you can visit @su2c and @americancancersociety. Thank you @ninagarcia and Elle magazine and always thank you @kurtiswarienko for your artistry. #breastcancerawareness

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

"Seveda me je strah, saj ne vem, kaj me čaka, ko izdihnem in kam bo šla moja duša. In žalostna sem, ker se ne bom mogla več družiti s svojimi prijatelji, jih poljubljati in objemati. Ampak, to je življenje. Sprejeti moraš vse, kar ti prinese - tako dobro kot slabo," je še zaključila pogumna igralka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija