ZVEČER MOČNE NEVIHTE, BURJA! Jutri občutna ohladitev

Slovenija

Popoldne in zvečer bo ob prehodu hladne fronte nastalo nekaj močnejših neviht in krajevnih neurij, opozarja agencija za okolje (Arso). Prve plohe bodo na severu nastale že zgodaj popoldne, do večera pa bodo zajele vso Slovenijo. Zapihal bo okrepljen veter severnih smeri, na Primorskem zvečer burja. V naslednjih dneh se obeta tudi hladnejše vreme.

Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 30, na jugovzhodu do 32 stopinj Celzija.

Do nedelje zjutraj se bo razjasnilo, po kotlinah pa bo nastalo nekaj megle.

NOVA STANOVANJSKA SOSESKA MOMENTO V IZOLI: 175 moderno oblikovanih stanovanj na izjemni lokaciji - izkoristite priložnost, rezervirajte posvet na info točki!

Moderno zasnovana stanovanjska soseska, ki se bo nahajala v Izoli na območju Livad, predvideva gradnjo 175 stanovanj v izmeri od 50 do 250 kvadratnih metrov uporabne površine. Soseska vila blokov oziroma manjših stolpičev bo ponudila visoko kakovost bivanja z ločenimi vhodi in dvigali, estetsko oblikovana, istočasno pa tudi funkcionalna stanovanja, ki bodo z umeščenostjo v samo mesto in z zeleno okolico, prinesli kakovost bivanja sredi mesta, na odlični lokaciji, praktično sredi obalnih mest.

V nedeljo, ponedeljek in torek se obetajo večinoma sončni in hladnejši dnevi. Še bo pihal severovzhodni veter, na Primorskem pa šibka do zmerna burja, ki bo postopno slabela.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija