ZUNANJE OGLAŠEVANJE V KOPRU: Izkoristite plakatna mesta in elektronske zaslone koprske Marjetice

Koper

Marjetica Koper je leta 2019 dejavnosti trženja plakatnih mest dodala elektronske reklamne zaslone. Gre za enega izmed najsodobnejših načinov zunanjega oglaševanja, ki pritegne pozornost mimoidočih v vseh delih dneva, je stroškovno učinkovito, omogoča hitro objavo in spreminjanje vsebin in je nenazadnje tudi okolju zelo prijazno. Danes tako Marjetica v koprski in ankaranski občini razpolaga s skoraj 150 plakatnimi mesti, 4 elektronskimi "velikani" in 4 manjšimi zasloni.

Na Marjetici oglaševalcem ponujajo ekskluzivne lokacije, ki v kratkem času dosežejo veliko ciljno skupino – otroke, odrasle ali upokojence; voznike, kolesarje ali pešce. Izkoristite lahko skoraj 150 plakatnih mest in tako poskrbite za povečanje vaše prepoznavnosti, promocijo novih izdelkov ali storitev, informacije o bližajočih se prireditvah in še veliko več. Manjša plakatna mesta, ki so postala že del koprske urbane infrastrukture, na prijazen in nevpadljiv način nagovarjajo občane in vse ostale obiskovalce mesta. Na drugi strani pa energetsko učinkoviti, okolju prijazni in dobro vidni zasloni vsak dan v in iz službe pospremijo na tisoče oseb, ki dnevno prihajajo v Koper s svojimi vozili.

Za pripravo ponudbe ali kakršnakoli dodatna vprašanja v zvezi z oglaševanjem so na Marjetici dosegljivi prek elektronskega naslova oglasevanje@marjeticakoper.si ali telefonske številke 051 397 567. Koper in Ankaran sta izjemno atraktivni lokaciji tudi v poletni sezoni, zato ne odlašajte z oglaševanjem in jih čim prej kontaktirajte.