ZRS KOPER IŠČE NOVE SODELAVCE: Objavljena sta razpisa za dve delovni mesti

Koper

Znanstveno-raziskovalno središče (ZRS) Koper je objavilo razpisa za dve delovni mesti. Iščejo višjega svetovalca področja I in področnega svetovalca III.

Pod odpisom del in nalog je za višjega svetovalca področja I navedeno: spremljanje razpisov EU projektov, obveščanje zaposlenih o novih razpisih, priprava prijav na razpise, administrativno in finančno vodenje odobrenih projektov, redna kontrola in spremljanje napredovanja projektov – spremljanje izpolnjevanja projektnih mejnikov in finančnega izvajanja projektov, priprava in vnos podatkov v informacijski sistem za spremljanje projektov, skrb za razvoj standardov projektne učinkovitosti in razvoj projektne organizacijske kulture, pomoč vodji pri razporejanju in nadzoru virov, priprava poročil in dokumentacije za vodstvo in opravljanje drugih sorodnih del po nalogu nadrejenega.

Zaposlitev nudijo za nedoločen čas, s poskusno dobo štirih mesecev, pri čemer delovni čas obsega 40 ur na teden. Zahtevana je visokošolska izobrazba 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd. s področja ekonomije in tri leta delovnih izkušenj.

Rok za prijave je 18. maj, več si preberite tukaj.

R A Z P I S I za delovni mesti: ➡️Področna svetovalka III ➡️Višji svetovalec področja I VEČ: https://www.zrs-kp.si/index.php/onas/narocila-razpisi/

Posted by Znanstveno-raziskovalno središče Koper on Wednesday, April 26, 2023

Pod odpisom del in nalog za področnega svetovalca III pa je navedeno: določitev potreb po nabavi, izbira dobaviteljev na podlagi ugotovitev raziskave trga, načrtovanje nabave, pripravljalna dela – iskanje ponudb, analiza ponudb, nabavne kalkulacije ipd., pogajanje in sklenitev pogodbe za nabavo materiala in storitev, naročanje, kontrola in reklamacije, izdaja nalogov za plačilo, vodenje evidence nabave, izdajanje in obračunavanje potnih nalogov, pomoč inštitutom pri organizaciji dogodkov (izvedba aktivnosti – pošiljanje vabil, usklajevanje gostov, organizacija dogodka), skrb za telefonsko centralo, skrb za oglasno desko, skrb za vozila, vodenje evidence ter predaja ključev in kartic, skrb za informator ZRS Koper in opravljanje drugih sorodnih del po nalogu nadrejenega.

Zaposlitev nudijo za določen čas, 12 mesecev, s poskusno dobo treh mesecev, pri čemer delovni čas obsega 40 ur na teden. Zahtevana je visokošolska izobrazba 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd. s področja ekonomije ali alternativno: visokošolska izobrazba 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd. Zahteva se tudi dve leti delovnih izkušenj.

Rok za prijave je 6. maj, več si preberite tukaj.

Deli novico: