ZNANO, ZAKAJ JE POBESNEL MOŠKI, KI JE ŽIVEL S TRUPLOM MATERE: Policisti so večkrat prišli na vrata, a ni odprl (VIDEO)

Kronika

Včeraj smo že poročali, da se je popoldne na območju Susedgrada v Zagrebu gol sprehajal moški, ki je s sekiro udarjal po avtomobilih. Policisti so v hiši, v kateri je živel, našli truplo njegove matere, ki naj bi bila mrtva že dlje časa. Po zadnjih informacijah se je incident zgodil, ko so mu iz podjetja Elektro prišli odklopit elektriko.

Kot so povedali za hrvaške medije sosedje, naj bi moški že dlje časa živel z materinim truplom. Policisti naj bi v preteklosti večkrat prišli na hišna vrata, vendar jim nikoli ni odprl.

Včeraj okoli 14.25 pa so se na območju zagrebške soseske Vrapče zaslišali kriki. Moški naj bi vpil "pi*ka materina vsem, kdo bo meni izklapljal elektriko". Kot je povedala soseda, ki je bila priča dogodku, je prišel na dvorišče in s sekiro udaril po avtomobilu. Moški je nag hodil po ulici in s sekiro udarjal po avtomobilih, nato pa se namenil nazaj proti svojemu domu.

Policisti so mu odvzeli prostost, v njegovi hiši pa so našli truplo. Šlo naj bi za njegovo mater. Vendar včeraj zaradi slabega stanja trupla, vzroka smrti niso mogli potrditi. Kot so povedali sosedje, njegove matere niso videli že več kot dve leti. Za moškega pa so dejali, da je bil miren in neproblematičen.

Povod za to, da je moški ponorel, naj bi bil po neuradnih podatkih prihod uslužbencev Elektra, ki so mu prišli odklopiti elektriko. Moški naj bi postal besen, za vse skupaj pa okrivil sosede.

"Moški je pod nadzorom policije, poteka kriminalistična preiskava," so sporočili z zagrebške policijske uprave. Truplo zaenkrat obravnavajo kot neznano osebo. Državno odvetništvo je odredilo obdukcijo na zavodu za sodno medicino.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija