ZMAGOVALEC EVROVIZIJE ČEZ NOČ POSTAL SEKS SIMBOL: Ljubijo ga tako ženske kot moški, koga pa on? (FOTO)

Svet

Damiano David je v zadnjih dneh glavna tema ženskih pogovorov na internetu in večina jih na vprašanje, zakaj je poseben, odgovori z: "Ima tisto nekaj". Italijan, ki je leta 2017 z udeležbo v enajsti sezoni italijanskega šova talentov X Factor osvojil gledalce po vsej Evropi in letos pa s svojo skupino Maneskin zmagal na Evroviziji, je čez noč postal seks simbol. Še nekaj let nazaj pa je bil povsem drugačen. 

Trenutno Damiano daje vtis razuzdane rock zvezde z veliko črnega eyelinerja, nakita, črnega laka za nohte in ekscentričnimi, a hkrati ženstvenimi detajli"Zadnji dnevi so bili težki, z veliko stvarmi sem se moral soočiti in pravkar sem se zavedel, da si nisem vzel časa, da bi dojel, kaj se v resnici dogaja. Vdihni, pravkar ti je uspelo fantek," je zapisal na zadnji fotografiji z Instagrama, na kateri drži kipec z Evrovizije in torbico. Fotografija je prejela že preko 1,3 milijona všečkov.

22-letnik je tako postal ne le seks simbol, ampak tudi gej ikona. Homoseksualce je še posebej navdušil njegov strasten poljub z bobnarjem na evrovizijskem odru. 

A tega mladega rockerja na njegovih starih fotografijah najbrž ne bi prepoznali, čeprav so bile posnete nedolgo nazaj. V preteklosti je nosil večinoma bele srajce in kavbojke. Obiskoval je srednjo šolo Montale v Rimu.

Da se za kupom ličim skriva izredno lep obraz, ki je navdušil tako ženske kot moške, pričajo naslednje fotografije. 

Predvsem pa navdušujejo fotografije, ki razkazujejo njegovo telo

"Vsakdo lahko seksa in jemlje droge, ampak zaradi tega nisi kul. Biti umetnik je dobra stvar, ustvarjati, biti kreativen, pisati. Doživetje, ko nas ljudje gledajo, ko smo na odru, to je tisto najboljše in želim, da si nas po tem zapomnijo. Ne da si nas zapomnijo zaradi fotografij z ženskami," je mladi rocker dejal za Cosmopolitan.

Že nekaj let je v zvezi z manekenko in vplivnico Giorgio Soleri.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Drek |  28 .05. 2021 ob  14: 22
porkamalora | 28 .05. 2021 ob 12: 20
Victoria igra bas.
porkamalora |  28 .05. 2021 ob  12: 20
Ne vem zakaj, ampak mi je veliii..ko bolj všeč kitarist - Victoria :))
Pjero Shriba |  28 .05. 2021 ob  11: 13
Ma daj no, umetnik.
Umetnost česa, oblačenja, ličenja, petja ?
Čez par let ali mesecev bo vse pozabljeno in pride naslednji "umetnik", ki ima tisto nekaj.