ZJUTRAJ JE 'POČILO' PRI POSTOJNI: V trčenju dveh vozil najbolj nastradala tretja voznica

Kronika

Ob 6.50 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči pri Postojni. Policisti so na kraju ugotovili, da je 28-letni voznik pripeljal z avtoceste in zavijal levo proti Pivki. V istem trenutku je iz Postojne proti Pivki pripeljal 38-letni voznik, med njima pa je prišlo do trčenja. 38-letnika je odbilo v odbojno ograjo in na nasprotni pas, kjer je trčil še v vozilo voznice, ki je peljala od Pivke proti Postojni. Voznica je po prvih podatkih lažje poškodovana, odpeljana je bila v Splošno bolnišnico Izola na pregled. Ugotavljanje okoliščin prometne nesreče še poteka, so zapisali na Policijski upravi (PU) Koper. 

Fotografija je simbolična. 

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 41 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 114 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali eno tatvino in eno poškodovanje tuje stvari, zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji.

Dopoldan so policisti v Sežani ustavili 29-letnega voznika osebnega avtomobila, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog, vozilo so mu zasegli.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 19 ilegalnih prehodov državne meje: v Rakitovcu 11 državljanov Afganistana, v Sežani enega državljana Maroka, pri Rakitovcu pa še sedem državljanov Afganistana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija