ZIMSKE POČITNICE ZA NEPOZABNA TERMALNA DOŽIVETJA: Obiščite Terme Dobrna in poskrbite za razvajanje in sprostitev

Slovenija

Naj bodo tudi letošnje zimske počitnice razlog za pobeg od vsakdanjika in priložnost za preživljanje dragocenih trenutkov z najbližjimi. Dovolite si brezskrbnosti in sprostitve v termah z najdaljšo tradicijo v Sloveniji – Termah Dobrna. Poskrbljeno bo za prav vsakega družinskega člana in vso družino hkrati, saj boste ob pestri izbiri paketov bivanja zagotovo našli pravega zase.

Za vse pakete bivanja lahko še vedno izkoristite vaše turistične bone.

POČITNIKOVANJE V HOTELIH 4**** 

Hotel Vita ****, Hotel Vila Higiea **** in Hotel Park **** s svojo lego in posebnostmi nudijo pestro izbiro bivanja, zato prav vsak gost v njih najde zase in svoje najbližje, njim na kožo pisano počitniško domovanje.

Paket Zimske počitnice vključuje bivanje s polpenzionom, že od 64 evrov na dan po osebi in možnostjo doplačila dodatnega obroka – izbire, ki bo staršem še kako prišla prav. Družinski bonus vas bo navdušil – en otrok do nedopolnjenega 12. leta in drugi otrok do nedopolnjenega 4. leta, bivata brezplačno v sobi z dvema odraslima.

Kopanje v toplih termalnih bazenih je vedno sproščujoče in vsakokrat poskrbi za občutek lahkotnosti, a hkrati osveži telo in nas napolni z energijo. Vodni užitki v notranjih in zunanjih bazenih s termalno vodo ostanejo v spominu malčkom in odraslim. 

NOVI LUKSUZNI APARTMAJI SPA SUITE DOBRNA ****

Posebno doživetje in vrhunsko razvajanje za vso družino boste doživeli v edinstveno zasnovanih zasebnih apartmajih Spa Suite Dobrna ****.

Vsak apartma postreže z lastnim spa-jem z leseno kadjo, turško savno in prho termalni dež. Kopanje v leseni kadi s termalno vodo ogreto na prijetnih 35 ˚C, nudi pravo hedonistično izkušnjo in popolno relaksacijo.

V času zimskih počitnic boste bivanje v ekskluzivnih apartmajih, ki vključuje nočitev z zajtrkom lahko rezervirali tudi do 30 odstotkov ugodneje.

Apartmaji so opremljeni s prostornim dnevnim prostorom, v zgornji etaži se nahajata dve spalnici ter skupna lična kopalnica.

POČITNICE V UDOBJU BUTIČNEGA HOTELA BOUTIQUE HOTEL DOBRNA ****

V želji po umiku od vsakdana in pobegu iz mestnega vrveža, ste vabljeni v Boutique Hotel Dobrna ****prenovljeno historično vilo iz 19. stoletja.

Zimske počitnice v Boutique Hotelu Dobrna **** prinašajo ekskluzivno ponudbo z družinskim bonusom, saj en otrok do nedopolnjenega 12. leta in drugi otrok do nedopolnjenega 4. leta, bivata brezplačno v sobi z dvema odraslima. To izjemno ponudbo si lahko zagotovite s klicem na številko 080 22 10 ali s sporočilom na info@terme-dobrna.si.

Terme Dobrna so umeščene v čudovito naravno okolje, obdano z gozdom in 600-letnim parkom v neposredni bližini. Prav to omogoča nešteto možnosti za gibanje na prostem in rekreacijo.

Več na www.terme-dobrna.si.

Informacije in rezervacije: 080 22 10 ali info@terme-dobrna.si.

Terme Dobrna d.d., Dobrna 50, 3204 Dobrna