ŽENSKE V ITALIJI V STRAHU PRED SERIJSKIM MORILCEM: Našli tri trupla, vsa poškodovana na enak način (VIDEO, FOTO)

Svet

V rimski četrti Prati so v četrtek našli trupla dveh Kitajk in ene Južnoameričanke, ki so po navedbah policije verjetno bile prostitutke. Lokalni mediji so poročali, da so bile žrtve zabodene, pri čemer sta časnika Messaggero in Repubblica opozorila, da je v prestolnici morda na begu serijski morilec. Policija pa je medtem že sprožila preiskavo.

Truplo ene od Kitajk na stopnišču stanovanjske hiše je opazil njen sosed. Po navedbah časnika Corriere della Sera je ženska, ki naj bi bila stara okoli 40 let, utrpela poškodbe glave in trebuha. Policija je nato vstopila v njeno stanovanje, kjer je našla še truplo druge Kitajke.

Po navedbah sosedov nihče ni slišal, da bi se zgodil umor. "Vsi so vedeli, da je tu hiša slabega ugleda, videla sem ljudi prihajati ob 2. in 3. uri zjutraj," pa je novinarjem povedala ženska, ki je nekoč živela v stavbi, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Giallo nella Capitale A Roma uccise due donne e una transessuale Nello stesso quartiere sono state trovate due donne...

Objavil/a Giancarlo Tusceri dne Četrtek, 17. november 2022

Truplo 65-letne Kolumbijke je eno uro pozneje našel njen prijatelj. Tudi ona naj bi utrpela poškodbe trebuha. Policija je medtem že sprožila preiskavo dogodkov in trenutno pregleduje telefonske izpiske žrtev, da bi ugotovila, ali med njimi obstaja kakršnakoli povezava.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija