ŽENSKA V PORTOROŽU UGRIZNILA REDARJA: Vinjen moški razmetaval smeti, ležal na cesti, nato pa hotel skočiti v morje

Kronika

V petek zvečer in soboto zjutraj so policisti Policijske uprave (PU) Koper v Portorožu zabeležili dva incidenta. Najprej so imeli težave z 29-letnico, ki je brcnila in ugriznila redarja, nato pa še z vinjenim moškim, ki je med drugim stresal smeti iz smetnjaka in se ulegel na cesto.

Fotografiji sta simbolični.

V petek zvečer so redarji v Portorožu imeli težave z mlajšo žensko. Redarja sta jo namreč opozorila, saj je po Centralni plaži Portorož sprehajala psa brez povodca, ženska pa je enega od njiju brcnila in ugriznila. Po prihodu policistov na kraj se ni hotela umiriti, ni hotela podati osebnih podatkov in je zmerjala policiste. Odrejeno ji je bilo pridržanje.

Policisti so ugotovili, da gre za 29-letno žensko iz Slovenj Gradca. V postopku so ji zasegli tudi en gram posušenih rastlinskih delcev – sumijo, da gre za konopljo -, ki so jih poslali na ekspertizo. Sledi ji kazenska ovadba za kaznivo dejanje preprečitev uradnega dejanja za oškodovana redarja ter za kaznivo dejanje grožnje. Odrejen je bil strokovni pregled na alkohol, mamila in zdravila. Poleg tega so ji izdali plačilni nalog za več kršitev.

UPORABA EASYPARK APLIKACIJE SE OBRESTUJE: Plačaš le toliko, kolikor parkiraš (VIDEO)

EasyPark aplikacija, ki omogoča enostavno plačevanje parkirnine, je sedaj na voljo v vseh štirih obalnih občinah. Parkirnino lahko plačate z mobilno aplikacijo ali SMS-om Uporaba EasyParkove storitve je ali SMS-om. varna in enostavna ter lahko poteka na dva načina, z mobilno aplikacijo Velika prednost uporabe aplikacije je t. i. minutno parkiranje.

V soboto zjutraj, nekaj minut pred 7. uro pa so bili policisti obveščeni, da pred lokalom v Portorožu po cesti hodi vinjen moški in ovira promet. Na plaži je kričal na delavca javnega podjetja in ga žalil, pri tem pa tudi stresal smeti iz smetnjaka. Zatem se je ulegel na vozišče, piše v poročilu PU Koper. Moški je hotel tudi skočiti v vodo, vendar so mu zaradi njegove vinjenosti to preprečili tam zaposleni. Ob prihodu policistov na kraj je žalil tudi njih, zato so mu odredili pridržanje. 46-letniku iz Velenja je bil izdan plačilni nalog.

Domačin razgrajal v Izoli

V noči na soboto pa je domačin razgrajal v izolskem lokalu. Metal je steklenice in se hotel pretepati. Policisti so 35-letniku odredili pridržanje in mu napisali plačilni nalog, so še sporočili s koprske PU.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  04 .08. 2020 ob  19: 12
Na Obali se fiksajo že vsaj 60 let, tudi nekateri domači se radi tepejo, kradlo se je od kar pomnim (vlomi v stanovanja, v hiše, barke, avti, mopedi, kolesa ...), ko je turizem poleti se poveča tudi kriminal.
Koper |  04 .08. 2020 ob  07: 01
Nisi razumel.V Posočju prav gotovo niste grizli redarjev,žalili komunalne delavce,lulali v sosedov kamper,kradli,razbijali,se zadevali v wc jih,..
Sigurno ste se obnašali normalno.Kar za te bonarje na obali ne velja.
Istriano |  03 .08. 2020 ob  20: 45
Pa, saj je prav da pripadniki najbolj nekoristnega poklica malo delajo. Jaz sem vprašal v gornjemPosočju in pet lastnikov apartmajev mi je reklo, da ne jemljejo bonov in šesti mi je oddal krasen, lani zgrajen apartma brez težav. Tisti, ki ne mara bonov naj lepo pove domačemu turistu, da pri njemu za bone nič ne dobi in nasvidenje.
Koper |  03 .08. 2020 ob  19: 50
Naslednje leto naj vsakemu dajo bon za 500eu.
Če gostinci ne bojo služili,bojo vsaj ti ki pišejo črno kroniko.
To sezono so se na obali res nadelali samo policaji in redarji.