ŽELITE IMETI NADZOR IN IZBIRO V ŽIVLJENJU? Odločite se za šolo Djotiša v Kopru

Koper

"Za vsako težavo obstaja rešitev in vsako obdobje prinaša nove priložnosti. S poznavanjem Djotiša in z razumevanjem življenja, ki vam ga da svetovalna metoda IzaQ, boste znali uresničiti svoje cilje in najti rešitve za svoje težave ". O tem in še čem bo tekla beseda na brezplačni predstavitvi študija Djotiša in svetovalne metode Izaq, ki bo v sredo, 19. septembra, ob 18. uri v Čitalnici Fulvia Tomizze na Čevljarski ulici 22 v Kopru.

O tem kako si s poznavanjem Djotiša in svetovalne metode Izaq lahko pomagamo v življenju in zakaj je študij tako edinstven, bo predavala Mateja Kunc, univ.pipl.ekon., predavateljica v šoli Djotiša, ustanoviteljica in svetovalne metode Izaq, Djotiš svetovalka, osebna mentorica in motivatorka.

Kot pravi Kunčeva, nam Djotiš pokaže sliko naše izhodiščne psihološke naravnanosti, sliko naše izhodiščne situacije na vseh pomembnejših področjih življenja in najpomembnejše, pokaže nam podatke o tem, kdaj se bo najmočneje izrazila katera od naših karakternih lastnosti ter na katero področje življenja bo imela največji vpliv.

Na predavanju bo spregovorila ustanoviteljica svetovalne metode Izaq in Djotiš svetovalka Mateja Kunc (na sliki).

'Lahko naravnanosti, s katerimi smo prišli na svet, spremenimo? Lahko s svobodno voljo oblikujemo svoje osebnostne lastnosti? Kako predvidimo neljube zaplete in jih spremenimo v priložnost' so vprašanja, na katera boste boste odgovor dobili na sredinem predavanju.

Predavanje je brezplačno, vendar je število mest omejeno, zato so potrebne predhodne prijave na GSM: 051/422 444 ali E-naslov: boris.mori@gmail.com

Šola Djotiša in svetovalne metode Izaq je priložnost za vse, ki želite imeti nadzor in izbiro v življenju. Vpiše se lahko vsak, ne glede na izobrazbo in starost. Šola Djotiša in metode Izaq je naložba, ki se vam bo bogato povrnila. Več o Djotišu, študiju, svetovanju in še čem si lahko preberete na www.izaq.si

Deli novico: