ŽE PRI PORSCHE KOPER: Volkswagen Tiguan, športni terenec SUV nove dobe

Koper

VW Tiguan je eden najbolje prodajanih modelov v Sloveniji! Z velikim navdušenjem vam sporočamo, da je povsem nova generacija modela Volkswagen Tiguan že pri Porsche Koper in ta trenutek na voljo tudi z enkratnimi dodatnimi ugodnostmi!

Zakaj je Tiguan ponovno najboljši športni terenec SUV v segmentu?

• Na voljo so najsodobnejši motorji;
• Popolnoma digitalna notranjost;
• Novi matrični žarometi IQ.LIGHT;
• Novi asistenčni sistemi za še varnejšo vožnjo;
• Nov volanski obroč s tipkami na dotik;
• Novi dekorativni elementi;
• Izpopolnjena ambientna osvetlitev.

Izkoristite dodatne ugodnosti - prihranite 1.000 € ob naročilu z VW BON!

Novi VW Tiguan že za 24.301 €, motor: 1.5 TSI 96 kW/131 KM! Ob nakupu novega Tiguana izkoristite 1.000 €* bonusa v obliki znižanja MPC za vsa vozila na zalogi in nova naročila ob financiranju in hkratno sklenitvijo Volkswagen zavarovanja. Izkoristite dodatno ugodnost ob nakupu vašega novega VW Tiguana do 31. 12. 2020!

Katera oprema je vključena v to ceno?

• radio Ready2Discover z 10'' zaslonom;
• App-Connect s povezavo za Apple CarPlay;
• asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist;
• digitalni radijski sprejemnik DAB+;
• sprednji LED-žarometi.

Če želite več informacij o novem Tiguanu nas prosimo pokličite na 051 288 567. Z veseljem vam bomo pomagali!

Novi VW Tiguan – katere so največje novosti?

Novi VW Tiguan ima veliko odlik - popolnoma nov sprednji del, nekoliko drugačni pa so tudi sprednji žarometi, ki so podobni tistim iz modela Golf. Opazimo lahko tudi športne odbijače spredaj in zadaj ter ostale manjše spremembe. Spremembe so manj vidne na zadnjem delu, a vseeno lahko opazimo zadnje luči z novo grafiko.

V notranjosti je nov volanski obroč z osvetljenimi tipkami na dotik. Tudi upravljanje klimatske naprave je popolnoma digitalizirano – vse tipke so namreč na dotik, značilno za moderen Volkswagen. Ko govorimo o tehnologiji, ima novi Tiguan multimedijski sistem, ki ga je mogoče glasovno upravljati, mogoče pa je tudi povezovanje z več telefoni hkrati in preko brezžičnega vmesnika App-Connect. Poleg tega je na voljo tudi tehnologija Android Auto. Digitalni merilniki so veliki 8 ali 10,25 palca. Kupcem so na voljo tudi novi dekorativni elementi in ambientna osvetlitev v več barvah. V sklopu dodatne opreme je sedaj na voljo zmogljiv avdio sistem, imenovan Fender premium.

Preverite tudi ostale športne terence Volkswagen (SUV):

VW T-Cross – mestni športni terenec
VW T-Roc – trendovski športni terenec
VW Tiguan – vsakodnevno uporaben
VW Touareg– najbolj velik in prostoren

VW Tiguan – popolnoma novi paketi opreme: Tiguan, Life, Elegance, R-Line

Popolnoma novi so tudi paketi opreme, ki zdaj vsebujejo še več opreme kot prej. Vsi namreč vključujejo sprednja žarometa z LED-tehnologijo in druge dodatke zunanjosti. Vgrajen imajo tudi nov multimedijski sistem z večjim 9,2-palčnim zaslonom in dodatnimi 10,25-palčnimi digitalnimi merilniki. Multimedijski sistem podpira glasovno upravljanje in povezljivost z napravami Android ali Apple. Že pri osnovnemu Tiguanu bodo kupci našli večji nabor asistenčnih sistemov za popolno varnost.

Paketi opreme, ki so že na voljo:

– Tiguan
– Tiguan Life
– Tiguan Elegance
– Tiguan R-Line
– Tiguan R

Najbolj napreden asistenčni sistem Travel Assist za Tiguan 2021

Med varnostnimi asistenčnimi sistemi najdemo nov sistem, imenovan Travel Assist, ki lahko nadzoruje krmiljenje, pospeševanje in zaviranje pri hitrosti med 0 in 210 km/h. Novi Tiguan ima prav tako tudi najnovejšo generacijo prilagodljivega tempomata, ki upošteva lokalne informacije o omejitvi hitrosti, prometne znake, križišča in krožišča.

Tiguan eHybrid 2021 – priključni hibrid z 245 konjskimi močmi in 50 kilometri dosega

Volkswagen je predstavil tudi popolnoma novi Tiguan eHybrid, ki pa bo na voljo nekoliko kasneje. Gre za priključni hibrid, katerega pogonski sklop skupno razvije moč 180 kW oz. 245 KM in zmore 50 kilometrov električnega dosega.

VW Tiguan R - 320 konjskih moči!

Od sedaj naprej je na voljo športna in zelo zmogljiva različica VW Tiguan R. Strokovnjaki za visoko zmogljivost na oddelku Volkswagen R so za ta izjemno dinamični in vrhunski model razvili popolnoma nov in dovršen štirikolesni pogon z razdelilnikom navora - omogoča močno izboljšano vozno dinamiko za vse, ki si želijo veliko zmogljivosti. VW Tiguan R ima pod pokrovom motorja vgrajen 2,0-litrski turbobencinski motor z močjo 320 KM in navorom 420 Nm. VW Tiguan R bo na voljo nekoliko kasneje!

Če želite več informacij o novem Tiguanu nas prosimo pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali!

Salon Volkswagen Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper:

• Damjan Gulič, tel.: 05 61 16 534
• Marjan Rojc, tel.: 05 61 16 556

Iščete vrhunski avtoservis?

AVTOSERVIS KOPER: kot pooblaščeni serviser vozil znamke Volkswagen, Audi, Škoda vam pri PORSCHE KOPER z uporabo sodobne tehnologije, ki je certificirana s strani tovarne, ter strokovnim kadrom, zagotovimo vrhunski servis vašega avtomobila. V primeru rednega servisiranja pri pooblaščenemu serviserju se vam jamstvo mobilnosti ohranja celotno življenjsko dobo vozila, enako velja za brezplačne tovarniške akcije. Pokličite našo ekipo, da vam rezerviramo prvi prost termin, tel: 051 288 567.

¤ 2-letno jamstvo na vgrajene originalne dele
¤ Originalni deli, profesionalni standardi, kakovostne storitve
¤ Asistenca Porsche Slovenija - jamstvo mobilnosti