ŽE DRUGIČ TA TEDEN! Še en napad, tokrat z mačeto in v Kopru

Kronika

Včeraj dopoldne sta se v Kopru dva moška sprla zaradi parkirnega prostora. 67-letnik je odšel do svojega vozila in iz avta vzel mačeto ter hodil proti 26-letnemu prijavitelju in mu grozil. Ta se je s kraja umaknil in poklical policijo. Dogodek se obravnava kot sum kaznivega dejanja grožnje, napad z nevarni predmetom in poškodovanje tuje stvari, so sporočili s koprske policijske uprave.

Fotografija je simbolična. 

V petek se je podoben incident zgodil v Sežani, kjer se je Ankarančan s kovinsko palico znesel nad avtomobilom domačina in mu povzročil za 30.000 evrov škode.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah sicer intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 120 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo, eno s hujšimi in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in štiri tatvine, zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije.

Ob 17.50 je na 'planinskih ridih' padel motorist. 64-letni voznik je bil odpeljan v bolnišnico, zanj je bil odrejen strokovni pregled.

V Kopru so z gradbišča ukradli gradbeni oder. Podjetje je oškodovano za 4000 evrov.

Koprski policisti so na Dolinski cesti ustavili 52-letnega voznika osebnega avtomobila. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal rezultat 0,78 mg/l. Sledi obdolžilni predlog. Na Tomšičevi v Kopru pa so ustavili 60-letnega voznika, ki mu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,73 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 13 ilegalnih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Milan48 |  13 .04. 2022 ob  17: 12
Vau! Rekord! Za 30.000€ škode. To se je pa nadelal.