ZDRAVSTVENE TEŽAVE LOGARJA: Minister je v bolnišnici

Slovenija

Zunanji minister Anže Logar je bil sprejet v ljubljanski klinični center, poroča spletni portal Siol.net. Neuradno ima težave z vnetjem slepiča in čaka na operacijo.

Več informacij o Logarjevem stanju še ni na voljo.

Zunanji minister se je sicer, kot na Twitterju navaja ministrstvo za zunanje zadeve, še v petek udeležil diplomatskega zbora ob 30. obletnici neodvisnosti Slovenije ter njenem drugem predsedovanju Svetu EU, ki ga je pripravil njegov doajen, apostolski nuncij v Sloveniji Jean-Marie Speich.

V četrtek je v Ljubljani gostil katarskega ministra za zunanje zadeve, šejka Mohameda bin Abdulrahmana al Tanija. Ministra sta izpostavila željo po okrepitvi sodelovanja in povečanju blagovne menjave med državama. Pogovarjala sta se tudi o razmerah na Bližnjem vzhodu in v Afganistanu.

Pred tem se je Logar v sredo mudil v Atenah, kjer je z grškim zunanjim ministrom Nikosom Dendiasom govoril predvsem o krepitvi dvostranskega, regionalnega in evropskega povezovanja v smeri močnejše in odpornejše Evrope. S sogovorniki je razpravljal tudi o poteku slovenskega predsedovanja Svetu EU.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija