ZDAJ JE PRAVI ČAS ZA TURIZEM! Nadgradite svoje znanje in vpišite magistrski študij na Turistici

Piran

Ste na razpotju in razmišljate, kako pridobiti višjo stopnjo izobrazbe in nadgraditi svoje znanje? Ste zaključili dodiplomski študij ali se srečujete z novimi izzivi na delovnem mestu? Morda razmišljate o novi smeri svojega kariernega razvoja? Zdaj je pravi čas za nove začetke in čas za nova znanja o turizmu!

Turizem je pomembna panoga, ki se spreminja in razvija, marsikje je turizem najpomembnejši vir blaginje. Gre za panogo, ki je usmerjena k ljudem in zahteva dinamično, kreativno in odprto razmišljanje ter pristope. Na trgu dela pa se izjemno povečuje povpraševanje po izobraženih in izkušenih kadrih. Veliko lahko pridobite!

Kariera v turizmu je lahko dinamična in zanimiva ter nudi potencialne zaposlitvene priložnosti v prihodnosti. Na UP FTŠ Turistici vam nudijo sodoben magistrski program, s katerim boste razvili podjetniško miselnost, osvojili sodobna znanja in inovativne pristope ter izstopali v hitro spreminjajočem se turističnem okolju, tako lokalnem kot mednarodnem.


Na Fakulteti za turistične študije Turistici Univerze na Primorskem poleg magistrskega programa Turizem, ki so ga vsebinsko prenovili, izvajajo tudi magistrski program Dediščinski turizem in doktorski program Inovativni turizem.

Zadnji prijavni rok za vpis na magistrske študijske programe bo potekal 22. in 23. 9. 2022!


Inovativnost je ključ za uspeh.
Poleg vse večje potrebe po delavcih se zadnja leta v turizmu pojavlja predvsem potreba po inovativnih pristopih. Zaradi nenehnega razvoja turizma kot gospodarske panoge na portoroški Turistici poleg poglobljenega znanja in kompetenc spodbujajo inovativnost, ki je ključ za razvoj uspešne kariere.  

Strokovnost jih loči od ostalih.
Med predavatelji imajo izjemne strokovnjake s področja turizma, redno pa gostijo tudi predavatelje iz tujine in gospodarstva. Specifične predmete podpirajo z najsodobnejšimi raziskavami in projekti ter dognanji iz stroke.

S tradicijo potrjujejo zaupanje.
Portoroška Turistica je prva turistična fakulteta v Sloveniji, ki izvaja študij turizma na vseh treh stopnjah in ki turizem proučuje in poučuje na multidisciplinaren način po mednarodno primerljivem programu. Na Turistici je doslej diplomiralo več kot 3000 študentov, ki so danes zaposleni po vsem svetu. Turizem ob nenehnem prizadevanju za trajnostni razvoj panoge p(r)oučujejo že skoraj 30 let.


Bi želeli študirati in delati hkrati?

Študij in delo sta za njihove podiplomske študente združljiva. Pri njih predavanja potekajo popoldne in se izvajajo v zaokroženih tematskih blokih.


Bodite v stiku z njimi!

Za več informacij vas vabijo, da jih pokličete v času uradnih ur vsak delovnik med 10.00 in 13.00 na tel. št.: +386 5 61 77 028 ali prek elektronske pošte: referat@fts.upr.si. Z veseljem vam tudi individualno svetujejo – prijavite se lahko prek prijavnice: TUKAJ.

Dogajanja na fakulteti lahko spremljate prek njihovih socialnih omrežijFacebook, Instagram in LinkedIn ter na www.turistica.si.