ZDAJ JE ČAS ZA REALIZACIJO NOVOLETNIH ZAOBLJUB: Polovična cena treningov velja samo še nekaj dni

Koper

Vida Macura ni samo licencirana osebna trenerka, temveč tudi ustvarjalka posebne aplikacije Extreme training, ki ženskam omogoča pametno treniranje in oblikovanje postave. Ker za te treninge ne potrebujemo nikakršne opreme in lahko vaje opravljamo kar doma, je aplikacija primerna skoraj za vsakega.

"Bliža se čas novoletnih zaobljub in med njimi se pogosto znajdejo obljube o bolj zdravem in vitalnem življenju," pojasnjuje Macura. "Vendar letos ni potrebno čakati na 1. januar," pove, saj samo še do konca tega leta velja decembrska ponudba po polovični ceni.

Aplikacija Extreme training bo samo še nekaj dni dostopna po ugodnejši ceni. Mesečna naročnina na treninge in jedilnike bo znašala 9,99 evra, trimesečna naročnina 24,99 evrov in letna naročnina 99,99 evrov.  

"Ponudba traja samo še nekaj dni, zato jo je treba izkoristiti," še doda trenerka. Resda so treningi naporni, a je rezultat viden že po dveh tednih vadbe, pove. Ob tem izpostavlja tudi prednosti aplikacije. Med drugim aplikacija nudi več kot 1440 vaj in vsebuje več kot 90 programov treninga.

Obenem beleži porabljene kalorije, število izvedenih vaj, čas treniranja in celo predlaga stopnjevanje treninga. "Extreme training aplikacijo trenutno uporablja več kot 2.000 Slovenk, ki so s svojim doseženim rezultatom izjemno zadovoljne," še izpostavi Macura.

Rezultati ene od uporabnic aplikacije po mesecu dni.

Aplikacija ni online trening na socialnem omrežju, pojasnjuje Macura, temveč se posveti vsakemu posamezniku, podobno kot osebni trener. Je tudi popolnoma personalizirana, kar pomeni, da je prilagojena vsakemu posamezniku posebej. 

Na voljo pa je tudi 1825 Zdravih menijev z recepti, ki posameznikom še dodatno pomagajo pri okrepitvi imunskega sistema.