JUTRANJI KAOS NA HITRI CESTI MED BERTOKI IN KOPROM: Ne ena, bile so tri! (FOTO)

Kronika

Na hitri cesti Bertoki-Koper so se davi zgodile tri zaporedne prometne nesreče, v katerih so bila udeležena štiri osebna vozila, avtobus in tovorno vozilo. V nesrečah ni bil poškodovan nihče, eno udeleženko pa so zaradi slabosti odpeljali na pregled v Splošno bolnišnico Izola, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Koper.

Na PU Koper so pojasnili, da so sprva dobili informacijo, da se je zgodila le ena prometna nesreča, kasneje pa se je izkazalo, da so bile nesreče tri.

V prvi je bil samoudeležen 53-letnik, ki je z avtomobilom zaradi neprilagojene hitrosti trčil v odbojno ograjo.

Na primorski hitri cesti med priključkoma Bertoki in Koper proti Portorožu sedaj promet poteka po prehitevalnem pasu.???? Primorska hitra cesta Bertoki - Koper proti Portorožu je zaprta zaradi prometne nesreče.

Posted by Promet.si on Wednesday, December 21, 2022

V drugem primeru je 29-letni voznik zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo pred seboj, ki ga je vozila 55-letna voznica, ki so jo zaradi slabosti odpeljali na pregled v Splošno bolnišnico Izola. Tako povzročitelju prve kot druge prometne nesreče so izdali plačilni nalog.

V tretji prometni nesreči pa je voznica avtobusa, 40-letna državljanka Srbije, zaradi prekratke varnostne razdalje trčila najprej v osebni avtomobil, ki ga je odbilo še v tovorno vozilo. Tudi v tem primeru policisti obravnavajo prekršek.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija