ZASLUŽIJO SI VSE POHVALE! "Prišli so iz že ne vem katere intervencije, premočeni, premraženi, vendar polni volje in moči"

Koper

Ob vseh nevšečnostih, ki jih je na Obali ta teden povzročilo ekstremno slabo vreme, se najdejo tudi pozitivne besede. V naše uredništvo smo prejeli zahvalo podjetja in etažnih lastnikov, ki so neizmerno hvaležni za pomoč izolskim gasilcem. Lepe geste za nesebično pomoč pa se najdejo tudi na družbenih omrežjih.

V uredništvo smo prejeli fotografije in zahvalo obalnega podjetja, ki se ukvarja z upravljanjem večstanovanjskih stavb v izolski in koprski občini.

"Pišemo vam, ker bi se radi javno zahvalili prostovoljni gasilski brigadi Izola v našem imenu ter imenu etažnih lastnikov, ki so potrebovali njihovo pomoč, za njihov takojšnji odziv ter profesionalno opravljeno  delo v preteklih dneh, kateri upamo, da so za nami," so zapisali.

Hvaležnost za pomoč gasilcev, ki jih je v teh dneh marsikdo potreboval, so nekateri izkazali tudi na družbenem omrežju Facebook. V izmed objav je zapisano: "Prišli so nekaj pred polnočjo iz že ne vem katere intervencije, premočeni, premraženi, vendar polni volje in moči, kot da jim je pri meni bil šele začetek. S skupnimi močmi smo se uspeli upreti naravi in namesto, da bi imeli vsaj malo predaha, da se doma preoblečejo in segrejejo, so po vročem čaju odhiteli na naslednje intervencije."

Ob tem se avtor objave v imenu KS Hrvatini iskreno zahvaljuje gasilcem iz PGD Hrvatini, ki naj bi opravili kar 60 intervencij, za nesebično in polno volje opravljeno pomoč. "Kapo dol fantje!" je še zapisal na koncu objave.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija