ZASKRBLJUJOČE DOGAJANJE V MAREZIGAH: Ob šoli neznanca ogovarjala otroke ter jim ponujala palčke in maske

Kronika

Na številko 113 so se včeraj vsuli klici zaskrbljenih občanov, ki so v Marezigah, v okolici tamkajšnje osnovne šole, opazili osebni avtomobil sive barve in dve osebi, ki sta iz njega otrokom ponujala slane palčke in maske. Policisti so nemudoma odhiteli na kraj dogodka.

OŠ Ivana Babiča - Jagra Marezige

Po pričevanju občanov sta moški in ženska iz avtomobila sive barve v okolici Osnovne šole Ivana Babiča - Jagra Marezige otrokom brezplačno ponujala palčke in maske. Moški v vozilu, ki je najverjetneje bilo znamke Citroen berlingo, naj bi bil starejši in plešast.

Policisti so nemudoma odšli na kraj in pregledali širšo okolico, vendar vozila niso izsledili, so nam povedali na Policijski upravi (PU) Koper. Danes nadaljujejo z zbiranjem informacij, v naslednjih dneh pa bodo policisti na dogajanje v širši okolici še posebej pozorni, pravijo.

Takšne prizore naj bi po poročanju Primorskih novic v zadnjem obdobju opazili tudi v okolici nekaterih drugih istrskih šol, a na PU Koper pravijo, da v zadnjem času niso prejeli drugih podobnih prijav.

"Staršem vsekakor svetujemo pogovor z otroki. Od neznanih oseb naj nikakor ne sprejemajo daril, prevozov ali kaj podobnega. O vsaki podobni zadevi naj takoj obvestijo starše ali zaposlene v šoli, ti pa policijo," so še zapisali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  11 .05. 2021 ob  14: 58
11
Prijavitelji bi lahko slikali neznanca, in si zapomnili registrsko številko avtomobila !