ZASEGLI 600 KILOGRAMOV KOKAINA: Policisti so dva osumljenca prijeli ravno med štetjem denarja

Svet

Nizozemski preiskovalci so v dveh stanovanjih v Rotterdamu našli 600 kilogramov kokaina, ki naj bi bil vreden med 18 in 24 milijoni evrov, danes poročajo nizozemski mediji.

Fotografija je simbolična.

Po poročanju medijev so preiskovalci spremljali moške, ki so z veliki torbami večkrat vstopili v stanovanji. Poleg tega so policisti sledili avtomobilu in odkrili tretje stanovanje, v katerem so prijeli moškega in žensko, ki sta štela denar, domnevno zaslužek od prodaje drog. Pri tem so zasegli okoli dva milijona evrov.

307.000-KRAT HVALA! Regional je najbolj bran regionalni portal v Sloveniji in primorski medij z največjim dosegom v državi

Po podatkih merjenja obiskanosti spletnih strani (MOSS), sindicirane raziskave neprofitnega značaja, ki poteka pod okriljem Slovenske oglaševalske zbornice (SOZ), je v obdobju od 1. oktobra 2020 do 31. oktobra 2020 Regional bralo kar 307.306 oseb.

Policija je danes sporočila, da so med operacijami v preteklem tednu aretirali štiri osumljence. Zaseženi kokain so medtem že uničili, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija