ZARADI BURJE ZAPRT PREDOR KASTELEC NA PRIMORSKI AVTOCESTI: Zapora je v smeri Ljubljane, obvoz je po vzporednih cestah

Koper

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste ponekod še vedno naletava sneg. Vozniki so naprošeni naj vozijo previdno, upoštevajo varnostno razdaljo in prilagodijo hitrost vožnje vremenskim razmeram.

Na Primorskem se je veter še okrepil. Na vipavski hitri cesti je med Nanosom in Selom prepoved prometa za počitniške prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami. Primorska avtocesta pa je proti Ljubljani na odseku Kastelec - Kozina zaprta

[????️MOČAN VETER] Na Primorskem se je veter še okrepil. Na vipavski hitri cesti je med Nanosom in Selom prepoved prometa...

Objavil/a Promet.si dne Nedelja, 26. februar 2023

Danes do 22. ure velja splošna omejitev prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega sedem in pol ton.

Na cesti Col-Črni Vrh velja prepoved za priklopnike in polpriklopnike, na cesti Novo mesto-Vahta-Metlika velja prepoved za tovorna vozila nad tri in pol ton, na hrvaški strani mejnih prehodov Babno Polje in Petrina pa velja prepoved za priklopnike in polpriklopnike.

Cesta čez prelaz Vršič je prevozna le za osebna vozila z verigami.

‼️ Ponekod po Sloveniji, predvsem na višje ležečih cestah, sneži. Na cestah so posipne in plužne skupine. Cesta čez...

Objavil/a Promet.si dne Sobota, 25. februar 2023

Na regionalnih cestah Razdrto-Podnanos-Manče-Vipava in Selo-Vogrsko-Ajševica je prepovedan promet za počitniške prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do osem ton.

Cesta Mokronog-Boštanj je pri Tržišču zaprta zaradi podrtega droga javne razsvetljave.

Glavna cesta Velenje-Slovenj Gradec je ponovno odprta. Z deli so predčasno zaključili.

Vipavska hitra cesta bo med Ajdovščino in Selom proti Italiji zaprta do ponedeljka, 27. februarja do 5. ure. Zaprta bosta tudi uvoz Ajdovščina in izvoz Selo proti Italiji. Obvoz bo po vzporedni regionalni cesti.

Cesta Litija- Zagorje bo zaradi izgradnje galerije zaprta pri Šklendrovcu vsako soboto med 7.30 in 13.30 do septembra 2023.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija