ZAPORE IN ZAPRTA PARKIRIŠČA ZA KONEC TEDNA V KOPRU: Preverite, preden se odpravite v mesto!

Koper

Koper bo ta konec tedna gostil Triatlon za pokal Istre in Srečanje vozil Zastava, zato bodo veljale nekatere zapore. Tako bo parkirišče na Ukmarjevem trgu od danes, 11. junija, od 17. ure, do sobote, 12. junija, do 22. ure, popolnoma zaprto. V soboto, med 14. in 21. uro, bo veljala zapora za promet na Pristaniški ulici, Piranski cesti in Istrski cesti, med 8. in 13. uro bo delno zaprto tudi parkirišče ob nogometnem stadionu.

Triatlon za pokal Istre se letos vrača v Koper. Rekreativni športniki bodo preplavali 300 metrov, prekolesarili 10 kilometrov in pretekli dva kilometra. Plavalni del se bo odvijal v morju ob glavnem pomolu ob Ukmarjevem trgu, z vstopom in izstopom iz morja z mestnega kopališča Koper. Kolesarski del bo potekal na javnih površinah Ukmarjevega trga, Pristaniške ulice, Piranske ceste in Istrske ceste. Tekaška proga pa se bo odvila od Ukmarjevega trga po cesti in pešpoti po Semedelski cesti ter Pristaniški ulici do Žusterne.

Zaradi izvedbe športne prireditve bo spremenjen prometni in parkirni režim v mestu. Popolna zapora parkirišča na Ukmarjevem trgu bo veljala od danes, 11. junija, od 17. ure dalje, do sobote, 12. junija, do 22. ure. V soboto, med 14. in 21. uro, bo popolna zapora za promet veljala tudi na Pristaniški ulici, Piranski cesti in Istrski oz. obalni cesti.

Zaradi izvedbe dogodka Srečanje vozil Zastava bo v soboto, 12. junija, delno zaprto tudi parkirišče ob nogometnem stadionu, in sicer med 8. in 13. uro. Dnevnim uporabnikom parkirišča in obiskovalcem svetujejo, da v primeru zasedenosti svoja vozila parkirajo na parkirišču ob atletskem stadionu v neposredni bližini ali uporabijo druga bližnja parkirišča.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija