ZANIMIV LOV POLICISTOV: Avto se je sredi polja 'čudežno' izpraznil

Kronika

Pri vožnji na relaciji Jasen - Ilirska Bistrica so včeraj okoli 1.40 ure policisti opazili nasproti vozeč sumljiv osebni avto znamke Peugeot, francoskih registrskih oznak. Omenjeno vozilo je zatem patrulja opazila pri Malih Ločah. Poskušali so ga zaustaviti, vendar voznik ni upošteval znakov in je peljal naprej, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Fotografiji sta simbolični.

Kot so zapisali na policiji, je kasneje voznik sam ustavil vozilo na poljski poti proti tankovskemu poligonu izven Gradišča pri Materiji. Iz vozila pa je pobegnilo več oseb.

Policisti intenzivno nadaljujejo z zbiranjem informacij in ugotavljanjem identitete voznika.

Odklonil testiranje

V Prestranku pa so včeraj popoldne policisti ustavili tudi 31-letnega voznika osebnega avtomobila. Ta je odklonil odrejen strokovni pregled za mamila, poleg tega ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so mu zato zasegli vozilo, sledi mu tudi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Številke na dan |  11 .10. 2018 ob  17: 32
Napišite koliko nam jih je vrnila Italija samo v zadnjem mesecu in pol, in koliko jih prihaja iz Nemčije v skladu z neodgovornimi sporazumi.
Številke na dan |  11 .10. 2018 ob  17: 30
Razumem, da brišete komentarje, včasih smo dolgojezični, opravičilo, ampak če se že imponirate kot nek medij potem [če imate jajca seveda], napišite koliko jih je že v Sloveniji.
@Resnica |  11 .10. 2018 ob  15: 21
-2
Ti si izgleda eden izmed njih glede na tvojo slovenščino.
Resnica |  11 .10. 2018 ob  15: 16
Treba naredit že enkrat konec z tem inlegalnemu priseljevanju. Sami Francozi prihajajo po njih...