ZANIMANJE ZA ŠKODO NA PRIMORSKEM OPAZNO NARAŠČA: Zakaj je tako priljubljena?

Koper

Ali veste, kaj je tisto, kar prepriča kupce vozil znamke Škoda na Primorskem? Preverite intervju z vodjo prodaje Škoda pri Porsche Koper.

Primorci obožujejo znamko Škoda!

Šli smo po sledeh izjemne priljubljenosti modelov Škoda na Primorskem. V zadnjih letih zanimanje na Primorskem za znamko Škoda opazno in močno narašča, zato nas je zanimalo, s čim najnovejši Škoda modeli prepričajo Primorce! Za prepoznavnost znamke Škoda na Primorskem skrbi Porsche Inter Auto s poslovalnico Porsche Koper, kjer se zaposleni še dodatno trudijo za zadovoljstvo strank. Vodja prodaje znamke Škoda pri Porsche Koper, gospod Samo Vergan, nam je razkril nekaj bistvenih razlogov, zakaj je temu tako.

ŠKODA – preverite ponudbo:

     • ŠKODA - preverite aktualno ponudbo

     • ŠKODA KONFIGURATOR - sestavite si svojo

Intervju: Samo Vergan, vodja prodaje ŠKODA

O rasti znamke Škoda na Primorskem smo se pogovarjali z gospodom Samom Verganom, ki nam je zaupal glavne prednosti znamke pred drugimi in vse novosti, ki prihajajo.

Za začetek nam povejte, kako se je razvijala uspešna zgodba Porsche Koper?

Porsche Koper je svojo zgodbo začel že daljnega leta 2000, prejšnje leto smo namreč praznovali 20-letnico obstoja poslovalnice. Na začetku smo imeli seveda precej manj zaposlenih, sedaj nas je zaposlenih že več kot 55. Smo pooblaščeni prodajalec za vozila Škoda, poleg tega pa tudi za Volkswagen, Volkswagen gospodarska vozila in Audi. ''Ponosno lahko povem, da veljamo za največjega trgovca na Primorskem in smo pomemben člen družbe Porsche Inter Auto. Za nas zaposlene prav zagotovo pomeni zahtevno nalogo izpolniti visoka pričakovanja tovarne in uvoznika znamk, zato se še dodatno potrudimo za vsako stranko,'' je dodal Samo Vergan.

Preverite ponudbo modelov Škoda na primorskem:

Škoda Scala
Škoda Octavia
Škoda Kamiq
Škoda Karoq

Nova Škoda Octavia nad Izolo

Škoda je ena izmed najbolj priljubljenih avtomobilskih znamk na Primorskem. Kako ste dosegli tako priljubljenost, da na cestah vsak dan vidimo večje število vozil Škoda?

Znamka Škoda se lahko pohvali s tem, da omogoča prilagodljivost različnim željam, potrebam, okusom in finančnim zmožnostim. To pa je tudi ena od najpomembnejših stvari, ki zagotavljajo dobro odločitev za nakup avtomobila. Seveda pa je pomembno tudi to, da smo mi s poslovalnico Porsche Koper močno okrepili zaupanje do nas in s svojim odličnim odnosom do strank znamko Škoda približali ljudem, le-ti pa so prepoznali vse vrednote, ki jih ponuja znamka Škoda, zato tudi na primorskih cestah opazimo vse več modelov Škoda. Vsem kupcem zagotavljamo testno vožnjo z najnovejšimi modeli in z ekipo prodajnih svetovalcev vrhunsko svetovanje, prilagojeno vsakemu kupcu.

Kaj prepriča kupce vozil Škoda?

- prostor - nadpovprečno veliko prostora
- praktične rešitve Simply Clever
- dostopno Škoda 1 % financiranje
- napredna tehnika, užitek v vožnji
- nizki stroški vzdrževanja
- najboljše ohranjanje vrednosti rabljenega vozila na trgu
- vsako leto večja prepoznavnost znamke in atraktivnost na cesti

Katere novosti lahko pričakujemo pri Škodi?

Znamka Škoda je v zadnjem času močno prenovila vse modele. Poleg popolnoma nove Škoda Octavie, ki je prepoznavnost znamke močno povečala, je k temu močno pripomogel tudi športni terenec Kodiaq s svojimi bogatimi rešitvami in izjemnim občutkom varnosti po ugodni vstopni ceni. Tradicijo modelov Škoda zvesto nadaljuje tudi mestni terenec Kamiq in povsem vsestranski Karoq. Pričakujemo tudi povsem prenovljeni Kodiaq, povsem električni Škoda Enyaq iV in pa novo generacijo modela Fabia, ki prinaša veliko novosti!

Kaj prepriča mlade družine za nakup nove Škode?

Opažamo, da tudi pri mladih kupcih opažamo vse več zanimanja za nove modele znamke Škoda. Kot vidimo so glavni razlogi za to zagotovo dostopni vstopni modeli, zanimiva barvna paleta, ugodno financiranje in nizki stroški vzdrževanja. Vsekakor pri mladih veliko pozornosti pridobiva tudi Škoda Octavia RS z izjemno športno dinamiko za nove izzive. Tudi v novi generaciji gre za izredno priljubljeno športno limuzino ali karavana, ki prepriča z močjo do 245 konjskih moči in odličnim DSG menjalnikom. Naj gre za uživanje, družinske ali poslovne poti, Škoda modeli imajo vedno nekaj močnih adutov, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju.

Kaj pa prepriča starejše voznike?

Starejše voznike pri nakupu prepriča višje sedenje, odlična preglednost na vse poti in zelo prostorni potniški prostor. Starejši kupci se največkrat odločajo za športne terence, priljubljen je vsestranski model Karoq, ki predstavlja najnovejšo tehnologijo, prostornost in največ udobja.

Kakšna je trenutna prodajna ekipa?

Stranke vedno izpostavijo prijazno okolje v prodajnem salonu, saj prodajna ekipa stremi k individualnem in posebnem pristopu do strank, prisotna je toplina in poseben pristop, kako mora prodajni svetovalec izpolniti in celo preseči pričakovanja strank.

Prodajna ekipa je nevsiljva, polna empatije do strank ter zagotavlja strokovno podporo. Škoda Porsche Koper ekipa skrbi, da je vaš nakup novega vozila Škoda ena najbolj prijetnih izkušenj na Primorskem ter da je vedno na zalogi bogata zaloga vozil. Zagotovimo vam, da izkusite najnovejše modele Škoda tudi sami, katera bodo presegala vaša pričakovanja. Stremimo k temu, da presežemo pričakovanja vsakega kupca in mu v vsakem primeru zagotovimo najboljšo prodajno izkušnjo pri nakupu novega sanjskega avtomobila Škoda.

Potrebujete več informacij? Kontaktirajte ŠKODA PRODAJNE SVETOVALCE PRI PORSCHE KOPER, z veseljem so vam na voljo.

Škoda Koper kontakt:

> 05 6116 532 (Jan)
> 05 6116 509 (Jernej)


*Pogoji akcije Škoda
*Izračun mesečnega obroka velja v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO firma za leasing Ljubljana. Več na www.porscheleasing.si in hudobro.si. Akcija velja do preklica. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. Slika je simbolična.
Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 3,9-7,4 l/100 km in 101-170 g/km, emisijska stopnja: EURO 6, specifična emisija dušikovih oksidov (NOx): 0,0115-0,0733 g/km, trdi delci: 0,0000- 0,00120 g/km, število delcev: 0,00-9,79x1011. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.