ZAMIK NAPOVEDI TRETJE SVETOVNE VOJNE: Novi Nostradamus je določil ta datum (FOTO)

Trendi

Kushal Kumar, znan kot 'Indijski Nostradamus', je pojasnil, zakaj se njegova prejšnja napoved o začetku tretje svetovne vojne ni uresničila, in napovedal nov datum za ta dogodek. Kumar, ki trdi, da je astrolog, je nedavno napovedal, da bodo napetosti med Izraelom in Hamasom, Severno in Južno Korejo, Kitajsko in Tajvanom ter Rusijo in NATO-om eskalirale.

Kushal Kumar

Kumar je uporabil vedsko astrološko karto za svoje napovedi. Ta karta, ki temelji na hindujski kulturi, naj bi bila 'zemljevid naše karme' in uporablja položaj planetov in zvezd za napovedovanje dogodkov. Napovedal je, da se bo vojna začela 18. junija. Vendar je ta datum prišel in odšel brez znakov vojne. Kljub temu neuspehu se je Kumar vrnil, da bi pojasnil, kaj je šlo narobe in zakaj je prvotno izbral napačen datum. Izjavil je: "Počakajmo na 29. junij 2024." Dodal je: "Treba je opozoriti, da predvideno opozorilo vključuje natančno in resno interpretacijo planetarnih vplivov, medtem ko se človeška napaka ne more povsem izključiti," poroča Daily Express.

Nadaljeval je z opisovanjem enakih potencialnih sprožilcev vojne, kot jih je omenjal prej, od Rusije in Ukrajine do Izraela in Hamasa, ter vključil Putinov obisk Severne Koreje kot možno sprožitev. Kumar je poudaril, da so pomembni in izjemni varnostni dogodki po svetu na ali okoli napovedanih datumov potrdili njegove napovedi, objavljene 23. maja 2024. Kljub napaki v natančnem datumu ostaja prepričan v svojo metodo in nadaljuje s svojimi napovedmi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Cazzimperio  |  04 .07. 2024 ob  19: 48
Kumar. Ta bo napovedal samo čas ko bodo kumarice zrele.
kokodek |  23 .06. 2024 ob  19: 23
pri nas imamo xtvitota, ki je najboljši. trumpu je že pred leti čestital za naslednji mandat
Stiv Rivs |  23 .06. 2024 ob  19: 09
-5
Amater.
Edini, ki je vedel za točen datum začetka neke svetovne vojne je bil Adolf Hitler.
Naslednji bo Vladimir Putin.
ManofSteel |  23 .06. 2024 ob  15: 19
Govnar je kredibilen toliko kot ta portal s temi kvazi novinari...Bwahahaaahaha

Edini kredibilen mondani astrolog, ki je napovedal 11 september je bil Srečko Možina.