ŽALOSTNA IN VESELA NOVICA ZA OBOŽEVALCE ŽIVIH MRTVECEV: Leta 2022 zadnja sezona, a to še ne bo slovo

Trendi

Sklepna sezona ameriške zombi serije Živi mrtveci bo na sporedu v letu 2022, vključevala pa bo 24 epizod, so sporočili iz ameriške televizijske mreže AMC. Serija, ki je na sporedu od leta 2010 in bo dočakala 11 sezon, pa ne jemlje slovesa. Dva od junakov - Daryl Dixon in Carol Peletier - bosta namreč protagonista nove serije, poroča britanski BBC.

Serija Živi mrtveci beleži dramo ljudi v svetu, ki je poln zombijev. V vlogi nekdanjega policista Ricka Grimesa, ki vodi skupino preživelih, igra Andrew Lincoln, sicer pa so med drugim v seriji nastopili že Norman Reedus, Steven Yeun, Chandler Riggs, Melissa McBride, Lauren Cohan in Danai Gurira.

Reedus in Melissa McBride v seriji igrata Daryla Dixona in Carol Peletier. Prav ta lika pa bosta po koncu Živih mrtvecev v letu 2023 protagonista nove serije, ki je že v razvoju, premierno pa naj bi bila na sporedu leta 2023, navaja BBC.

Scenarist in producent Scott M. Gimple je dejal, da je ekipa serije v zadnjem desetletju uspela oživiti genialni strip Roberta Kirkmana. Napovedal je, da je pred njenimi oboževalci sedaj veliki finale, ki pa bo vodil v nova nadaljevanja. "Razvoj je med nami. Živi mrtveci živijo," je dodal.

Serija je sicer že dočakala nekaj odvodov. Denimo v seriji Bojte se živih mrtvecev in pa v pogovorni oddaji Chrisa Hardwicka z naslovom Talking Dead (Govoreči mrtveci). Kmalu bo na sporedu tudi nova serija z angleškim naslovom The Walking Dead: World Beyond, v nastajanju pa je še antološka serija z naslovom Tales of the Walking Dead, še piše BBC.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija