ZAKORAKAJTE V VIKEND S STILOM: Bubble Weekend v Golden Loggia Koper

Koper

Najstarejše zlato mestnega jedra Koper je nazaj. Loggia Koper je v začetku junija ponovno odprla svoja vrata - v popolnoma novi preobleki, v novi lokalni zasedbi, z najboljšo jutranjo kavo, zajtrki, domačimi sladicami in večernimi druženji.

Z njenim povratkom se ponovno prebuja tudi staro mestno jedro, arhitekturni biser mesta Koper, ki je samo po sebi prava umetniška kulisa za fotografiranje in prijetno preživljanje poletnih večerov.

S prihodom poletja pa tudi v Golden Loggia Koper pripravljajo pravo peneče dogajanje. V soboto, 26. junija, ob 21. uri vabijo na dogodek Bubble Weekend. Peneči glasbeni večer na najlepši terasi v Kopru se bo odvijal ob prosecco in penečih vinih ter ob glasbeni spremljavi primorskega dua Popr'n'Sou.

Gre za duo akustičnih kitar, ki ga sestavljata prekaljeni glasbeni legendi Zdenko Cotič-Coto in Marko Hrvatin. Oba glasbenika imata zavidljivo odrsko zgodovino: od malih kava-barov do največjih koncertnih dvoran, festivalov, TV oddaj in muzikalov. Vsak po svoje spremljata popularne slovenske pevke in pevce (Anika Horvat, Slavko Ivančić, Tinkara Kovač, Janez Bončina, Tomaž Domicelj, New swing kvartet, Nina Pušlar, Kvatropirci, Jan Plestenjak in še mnogi drugi), obenem pa sta tudi studijska mačka, saj sta posnela veliko popularnih pesmi, ki jih pojejo znani izvajalci.

Primorski duo Popr'n'Sou

Popr'n'Sou, dve akustični kitari in nepozabne pesmi v novih preoblekah. Zaprite oči in uživajte, ali zapojte na glas Dober dan, Portorož 1905, Tina, Iz pekla do raja, Kar je res, je res ... Pustite se zapeljati baladi, rock'n'rollu, tangu ...

Obiščite Bubble Weekend v Golden Loggia Koper v soboto od 21. ure dalje in uživajte v promocijski ponudbi penečih in prosecco vin, slanih prigrizkih ter lokalni glasbeni spremljavi, ki bo poskrbela za pravo poletno vzdušje. 

Zakorakajte v vikend s stilom.