ZAKLJUČILA SE JE PRENOVA SAN SIMON RESORTA: Nadgradnja v družinam prijazen hotel

Izola

Družba Hotelske nepremičnine je zaključila prenovo hotela Haliaetum in depandanse Sirena v izolskem San Simon Resortu. V hotelu in depandansi so skupaj obnovili 78 sob, s prenovo pa sta objekta pridobila dodatnih 10 sob in bosta tako lahko skupaj sprejela 252 gostov. Prve goste po prenovi bodo sprejeli s ponedeljkom, 1. aprilom.

Investicija, sicer vredna 1,8 milijona evrov, je potekala v terminskem načrtu, prvo fazo prenove namestitvenega dela pa so zaključili v roku, so v skupnem sporočilu za javnost sporočili iz Hotelskih nepremičnin in Hotelov Bernardin.

V hotelu in depandansi so skupaj obnovili 78 sob. Prenova sob s kopalnicami zajema kakovostni in sodobni interier, ki omogoča funkcionalno organizacijo prostora. S prenovo sta objekta pridobila dodatnih 10 sob za goste in tako skupaj lahko sprejmeta 252 gostov. Sobe so sodobno zasnovane in opremljene s t.i. sobnim krmiljenjem posameznih funkcij v sobi. Sobe bodo lahko krmiljene tudi preko recepcije, kar omogoča pripravo sobe pred prihodom gosta in energetsko varčno upravljanje sobe. Gostom bo tako zagotovljena visoka raven udobja, napovedujejo hotelirji.

V hotelu Haliaetum so poleg sob prenovili tudi notranji bazen, recepcijo, restavracijo, bar, otroški kotiček, delno pa posodobili tudi glavno restavracijo.

Medtem se nadaljuje prenova na zunanjih površinah, in sicer restavracije Bistro San Simon tik ob morju, tobogana, pomola in igrišča za mini golf. Dela bodo zaključena predvidoma do sredine aprila.

Ponudbo v San Simon Resortu so sicer nadgradili s konceptom družinam prijaznega hotela. Ob prenovi sob bodo gostom tako na razpolago družini prijazne storitve za različna doživetja otrok in oddih staršev.

Prve goste bosta prenovljena hotel Haliaetum in depandansa Sirena sprejela v ponedeljek, 1. aprila. Dinamika povpraševanja je dobra, upravljavec resorta pa ocenjuje, da bodo v aprilu in maju dosegli okoli 80-odstotno zasedenost zmogljivosti, v času velike noči in prvomajskih praznikov pa polno zasedenost hotelov.

Družbo Hotelske nepremičnine sta ustanovili Kapitalska družba (Kad) in Modra zavarovalnica ob prevzemu turističnega kompleksa San Simon Resort od Hotelov Bernardin konec lanskega leta. Prodaja resorta San Simon je bila del aktivnosti finančnega prestrukturiranja Hotelov Bernardin, ki pa ostajajo še naprej v Izoli kot izvajalec hotelske in gostinske dejavnosti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija