ZAKLAL SOPROGO IN SE UBIL Z BOMBO: V eksploziji poškodovan tudi dojenček

Kronika

Danes zjutraj se je v bosanskem mestu Tuzla zgodila tragedija, v kateri sta življenje izgubili dve osebi, še ena oseba pa je poškodovana v eksploziji bombe, poročanje portala klix.ba povzema index.hr. To informacijo je za portal klix.ba potrdila tiskovna prestavnica tuzlanske policije Amra Kapidžić. Kot je pojasnila, je do eksplozije prišlo danes zjutraj ob 7.23, več informacij o dogodku pa bo znanih naknadno.

Vse fotografije so simbolične.

Na kraju dogodka trenutno poteka policijska preiskava. Po prvih neuradnih informacijah je umrl poročen par, potem, ko je soprog aktiviral eksplozivno napravo. Klix.ba se sklicuje na poročanje očividca, ki je za portal opisal shrljive podrobnosti dogodka. Moški naj bi najprej zaklal soprogo, nato pa izvršil samomor z aktivacijo bombe. V tragediji naj bi bil poškodovan tudi dojenček.

Že zvečer je v Tuzli prišlo do incidenta s streljanjem

Bosno pa je že sinoči pretreslo streljanje pred stanovanjsko stavbo na Rudarski ulici v Tuzli, v katerem sta bili ranjeni dve osebi, poročanje portala klix.ba povzema index.hr.

Neznani moški s kapuco je iz pištole izstrelil več naboljev proti 29- in 40-letniku, je sporočila policija. Starejšega je z enim strelom ranil v trebuh, z dvema v levo in enim v desno nogo. Po operaciji so ga zadržali na Univerzitetnem kliničnem centru v Tuzli. Mlajšega moškega je z enim strelom ranil v spodnji del noge, poroča klix.ba. 

Kriminalistična preiskava okoliščin dogodka še poteka, identiteta storilca še ni znana, prav tako ne motiv za njegov napad.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija