ZAGOTOVITE SI OBILICO SLADKIH JAGOD: Sadike po posebni ponudbi na Purissimi!

Koper

Ko se bliža čas obnove jagodnih nasadov v Agrarii, se odpirajo vrata enkratne razprodaje sadik jagod blagovne znamke Purissima. Omejena ponudba bo na voljo samo od ponedeljka, 5. junija, do sobote, 10. junija, med 8.00 in 14.00, na naslovu Kmetijsko Razvojni center, Spodnje škofije 11 e.

In najboljša novica – cena je nepremagljiva! Za le pet evrov dobite meter sadik jagod, ki vam bodo prinesle obilno letino. V tem metru boste prejeli od 8 do 12 sadik vrhunske kakovosti.

Kaj pa lahko pričakujete od teh neverjetnih rastlin? Okusne jagode, ki vas bodo razveseljevale vse do jeseni in še naslednje leto, če boste zanje skrbeli s spoštovanjem. Ne glede na to, ali imate vrt, njivo, visoko gredo ali korita, te sadike jagod bodo našle svoj idealen prostor.

Zakaj bi se zadovoljili s povprečnimi jagodami iz trgovine, ko si lahko privoščite slastne, sveže in okusne jagode, ki jih boste pridelali kar doma? Zagotovite si svoje sadike na Purissimi, kjer boste deležni vrhunske kakovosti in neprecenljivega užitka, ko boste uživali v lastno pridelanih jagodah.

Ne dovolite, da vam ta edinstvena priložnost uide med prsti! Pohitite v Agrariin Kmetijsko Razvojni center Purissima in si zagotovite svoje sadike že danes! Prepustite se čarobnosti svežih jagod, ki jih boste z veseljem gojili in uživali v njihovem božanskem okusu!