ZAGORELO V TERMAH ČATEŽ: Dve osebi odpeljali v bolnišnico (FOTO)

Kronika

Ob 2.59 je v Termah Čatež zagorel večji objekt dimenzij 75 krat 10 metrov. Posredovali so gasilci petnajstih društev Gasilske zveze, ki so požar pogasili. Zaradi suma prisotnosti nevarnih snovi so bili prisotni gasilci PGE Krško. Posredovali so reševalci iz Brežič, ki so dve osebe, ki sta se nadihali dima oskrbeli in prepeljali na urgenco v Brežice.

Objekt je poškodovan. Na gasilski straži so ostali gasilci PGD Obrežje, Sobenja vas, Cerina, Kapele in Brežice. Portal eposavje.com poroča, da gre za za gostinski objekt Pub Cabana Cafe med drsališčem in Zimsko termalno riviero, po njihovih neuradnih informacijah, pa bi lahko bil požar celo podtaknjen.

Tiskovna predstavnica Policijske uprave (PU) Novo mesto Alenka Drenik je pojasnila, da so ob 3.02 prejeli obvestilo, da na Topliški cesti v Čatežu ob Savi gori gostinski objekt. "Kljub trudu večjega števila gasilcev iz 16 gasilskih društev je objekt v celoti pogorel, nastala je velika premoženjska škoda," je dodala.

Policisti, kriminalisti in kriminalistični tehniki bodo danes opravili ogled požarišča in ugotavljali vzrok za nastanek požara.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija